Traži

Simpatični kućanski pomagači koji će probuditi dijete u vama

Simpatični kućanski pomagači koji će probuditi dijete u vama

S potpisom studija Peleg Design


Fotografija: Peleg Design

Tko je gospodin Spužvar, a tko slonić Jumbo, gdje je Planina začina, živi li tko u Šećernoj kući, što je to Žutoribac i kako vam oni mogu pomoći doznajte u nastavku...

Svijet izraelskog studija Peleg Design oduševit će svakog ljubitelja zaigrane estetike, funkcionalnosti i osebujnog smisla za humor. U bogatoj paleti simpatičnih kućanskih pomagala pronaći ćete obilje zanimljivih likova bez kojih više nećete moći zamisliti svoju svakodnevicu. Shalar Peleg, izraelski dizajner i arhitekt te osnivač studija Peleg Design, kako sâm kaže, oduvijek je svijet gledao drugačijim očima, s posebnim osjećajem za detalje. Upravo ćete njegovu strast za neobičnim i nesvakidašnjim prepoznati u originalnom dizajnu proizvoda, uglavnom predmeta kućanske upotrebe zbog kojih ćete svoju rutinu sagledati iz drugačije, očuđene perspektive, a vjerujemo da ni gosti za večerom neće ostati ravnodušni postavite li na stol posudice sa začinima u obliku planine Himalaje ili pak uz šalicu kave ponudite posudicu sa šećerom u obliku snježne kugle.

Donosimo vam odabir nama najsimpatičnijih pomagala, a cjelokupnu ponudu potražite na službenoj stranici Peleg Design studija.  

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više