Search

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost

Spring/summer 2019


Image: PR

Estetika Zare Home uvijek je priča za sebe. Upravo takvi su im i editorijali koje nam redovito serviraju povodom nove sezone. Nedavno su tako predstavili proljetno-ljetnu kolekciju koja nas je svojim koloritnim zanosom pomalo iznenadila jer smo s prvim proljetnim, ali i ljetnim danima očekivali ipak nešto što se referira na cvjetanje, buđenje i vedrinu. No, Zara Home je ovaj put stavila fokus na neke druge stvari, a to su mirnoća i udobnost doma s naglaskom na prirodne materijale. Ono što će definitivno dominirati prema Zari Home u narednom periodu je siva i sve njezine varijacije, ovisno o teksturi i kombinaciji u kojoj dolazi.

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 1)

Tako će vam sugerirati da sivu prigrlite u svakom mogućem obliku, bilo da se odlučite za primjerice garnituru ili naslonjač u toj boji, za zidove ili pak tkanine, odnosno dodatke za dom. Za cjelokupni dojam, nijanse koje bi mogle parirati sivoj i izbalansirati cjelokupnu koloritnu postavu su bež ili pak neki detalji u pozlati. Ovim koloritnim izričajem, cilj je prije svega stvoriti ambijent zen oaze, mjesto na kojem ćete napuniti baterije, koje će vas energizirati i pritom umiriti na svaki mogući način. Kako u Zari Home vide nadolazeću sezonu kada su u pitanju trendovi u interijerima provjerite u nastavku i inspirirajte se... 

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 2)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 3)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 4)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 5)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 6)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 7)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 8)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 9)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 10)

Sivilo koje će vam se svidjeti! Nova proljetno-ljetna kolekcija Zare Home naglasak stavlja na smirenost i udobnost (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više