Search

Sofa koja osvaja svojim dizajnom

Sofa koja osvaja svojim dizajnom

Fritz Hansen izbacio novu kolekciju


Image: PR

Ovaj slatkiš u svijetu dizajna oborio je s nogu mnoge zaljubljenike u dizajn i posebne stvari

FAVN sofa koja izlazi iz redova poznate kuće za izradu namještaja Fritz Hansen, dizajnersko je djelo jednog od omiljenih produkt dizajnera ove kuće, Jaime Hayona. Španjolski art dizajner rođen je u Madridu, a možda je to bitan ključ njegovog stvaralaštva. Educirao se i u Parizu, i kako kaže, upravo je na ovoj sofi vidljiv dašak tog zavodljivog grada. FAVN je velika sofa koja se uklapa u prostor otvorenog plana, a obzirom da dolazi u tri boje, sigurno će se uklopiti u razne teksture i detalje koji se nalaze u vašem boravku.

Sofa koja osvaja svojim dizajnom (фото 1)

Ova sofa proizvodi se u ružičastoj, sivoj i crnoj boji, a pomno odabrani tekstili i tkanine osiguravaju dugotrajno korištenje sa stilom.

Sofa koja osvaja svojim dizajnom (фото 2)

Sofa je dizajnirana tako da se različite tkanine, koje su u savršenom skladu, nalaze na tri različita dijela proizvoda. Pa je tako oštriji tekstil na ručkama, mekaniji pamuk u kombinaciji sa svilom na sjedećoj površini kao i na jastucima, a rastezljivi i ispunjen elastinom dio, nalazi se na naslonjaču sofe. Na stranici Fritz Hansen proizvoda moći ćete pronaći i detalje koji bi vrlo lako mogli ukrasiti vaš životni prostor i dodati mu dašak egzotičnog dizajna.

Sofa koja osvaja svojim dizajnom (фото 3)

Sofa koja osvaja svojim dizajnom (фото 4)

Sofa koja osvaja svojim dizajnom (фото 5)

Sofa koja osvaja svojim dizajnom (фото 6)

Sofa koja osvaja svojim dizajnom (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više