Search

Sofisticiran interijer u srcu Zagreba

Sofisticiran interijer u srcu Zagreba

Nova poslovnica Podravske banke

A.P.


Image: John Pavlish

Nova poslovnica Podravske banke na adresi Cvjetni trg 3 otvorena je u ponedjeljak, a odlikuje se elegantnim interijerom za koji je zaslužna talijanska arhitektica Elena Brusa Pasque

U prostoru se susreću prošlost i budućnost Podravske banke. Zidovi i namještaj u smeđim bojama podravskih oranica te podovi koji simboliziraju tok rijeke Drave. Umjesto grafikona i brojeva kroz interijer je ispripovijedana priča o povijesti Podravske banke, o njenoj tradiciji, vrijednim ljudima koju su je desetljećima stvarali i u nju vjerovali te čije je povjerenje utkano u živote i poslovanje njenih vjernih klijenata.

Podravska banka

Ovo je istovremeno priča o jednoj suvremenoj modernoj multikanalnoj banci koja nudi nove ideje i visoku ekspertizu, ali i priča o bogatoj Podravini, plodnim oranicama, poljima žita, o velikoj i mirnoj rijeci Dravi. Ta priča ispripovijedana je koristeći tople nijanse narančaste, smeđe i boje staroga zlata, kao i svim materijalima od podnih i zidnih obloga do rasvjete koji govore o suglasju prirodnog bogatstva i stvarnih vrijednosti.

Elena Brusa Pasque

Elena Brusa Pasque je udahnula novoj poslovnici, kako sama kaže duh "Experience Economy" u kojem će klijent doživjeti iskustvo izvrsnosti, iz kojeg se rađa povjerenje onih koji će poželjeti upravo tu donijeti, pohraniti i povjeriti na upravljanje svoja velika i mala bogatstva. U prednjem dijelu prostora ispred pulta smještene su Driade sofa i stolice gdje klijenti mogu sjesti i pričekati svoj red te se opustiti uz šalicu kave i čokoladu.

Podravska banka

Povezanost filijale s trgom i gradom Zagrebom predstavljena je postavljanjem dvaju velikih cvjetnih buketa obasutih pozlatom, koji se s visine spuštaju na pult za kojim rade službenici, osvjetljuju cijeli prostor, zrake ugodno obasjavaju zidove i strop, površine koje simboliziraju prirodna bogatstva i stvarne vrijednosti te izgleda kao da svjetla dolaze iz zrelog žita, žitnice postaju poput svjetla svijeta.

Podravska banka

Podravska banka

Podravska banka

Podravska banka

Podravska banka

Podravska banka

Podravska banka

Related articles

Buro 24/7 Selection

više