Search

Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost

Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost

"Hey, Porter"


Image: Hey,
Porter

Minimalističke linije, snažna geometrija i referenca na stil s početka 20. stoljeća glavne su karakteristike nove kolekcije namještaja s potpisom studija "Hey, Porter"

Jedan kreativni studio iz New Yorka cool imena "Hey, Porter" predstavio je liniju komada namještaja koji odišu nekim prošlim vremenima. Osnivači Devry Drosky i Dave Flynn u svojoj novoj kolekciji predstavili su nam tako prekrasna kolica u funkciji mini bara, naslonjač, kao i bočni sekundarni coffee stolić… Fokus njihovog dizajna su jasne i minimalističke linije, snažna geometrija produkta te drvo, povremeno u nekoj boji. Svi komadi izrađeni su ručno, a inspirirani su stilom koji se viđao početkom 20. stoljeća, a oni su nam ponudili svoju interpretaciju toga na jedinstven i unikatan način. Kažu kako je njihova premisa uvijek ponuditi nešto novo i drugačije sa svojevrsnim povratkom u prošlost i naravno, zadovoljiti želju svojih kupaca koji su prepoznali njihovu estetiku.

Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost (фото 1)Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost (фото 2)Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost (фото 3)Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost (фото 4)Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost (фото 5)Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost (фото 6)Sofisticirana kolekcija namještaja s dozom povratka u prošlost (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više