Search

Split dobio odličan novi dizajn hostel

Split dobio odličan novi dizajn hostel

101 Dalmatinac

BURO.

Image: PR

Dizajn hostel 101 Dalmatinac ima svoju priču koja ovaj hostel izdvaja od ostalih smještajnih kapaciteta u Splitu

Ovog je ljeta na mjestu nekadašnje upravne SEM-ove zgrade na Boktuljinu putu na Ravnim njivama otvoren novi hostel pod imenom 101 Dalmatinac. Na domišljatom uređenju radile su splitske tvrtke, a pohvalno je i kako je namještaj uglavnom s potpisom "Made in Croatia".

Dizajn hostel 101 Dalmatinac ima svoju priču koja ga izdvaja od ostalih smještajnih kapaciteta u Splitu. Vjerojatno će vas ime hostela na prvu asocirati na slavnu pasminu ponosnog hrvatskog podrijetla koja je inspirirala istoimeni film i crtić. No ime hostela se zapravo temelji na priči o Dalmaciji i 101 dalmatinskom otoku, a toliko kreveta hostel i sadržava. Svi kreveti nose imena otoka te je gostima omogućeno da saznaju opće podatke o istim, kao što su fizičke karakteristike, geografska širina i duljina i slično. Ovdje gosti u principu ne spavaju na običnim krevetima već na jadranskim otocima, što je zasigurno hvalevrijedna promocija hrvatskih otoka.

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 1)

Dizajnerski hosteli su veliki hit danas u svijetu, stoga se Split može pohvaliti da je dobio hostel koji zasigurno može konkurirati za najbolje uređene smještajne kapacitete na Jadranu, ali i šire. Hostel ima 19 soba, sve su klimatizirane i svaka ima pripadajuću opremljenu kupaonicu te Wi-Fi pristup koji je moguć u svim prostorijama. Prostor za opuštanje opremljen fliperom, stolnim nogometom i igraćom konzolom Playstation 4 omiljena je prostorija muškog dijela gostiju. U sklopu hostela nalazi se restoran i caffe bar gdje se gostima nude topla i hladna jela po vrlo povoljnim cijenama. Ovo je savršeno mjesto za sve vrste turista bez obzira jeste li student backpacker, mlada obitelj ili pak ljudi u srednjim godinama koji traže miran boravak.

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 2)

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 3)
Na recepciji će vas dočekati iznimno energičan i mlad tim koji je gostima na raspolaganju 24 sata dnevno. Ono što je možda najveća prednost dizajn hostela 101 Dalmatinac jest domaćinska atmosfera u kojoj se gosti osjećaju kao kod kuće te iznimna urednost i čistoća soba što je gostima jako važno i zbog čega ovaj hostel ima jako dobre ocjene na internetskim kanalima.

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 4)

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 5)

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 6)

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 7)

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 8)

Split dobio odličan novi dizajn hostel (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više