Search

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku

Villa Vancialla


Image: PR

Smještena na otoku Krku, Villa Vancialla je sjajan predstavnik sinergije mediteranskog okruženja i modernog arhitektonskog izričaja s eksterijerom i interijerom koji naprosto oduševljavaju

Na zapadnoj strani otoka Krka, u malom primorskom mjestu Linardići,  smjestila se moderna ljepotica - Villa Vancialla. Smještena na samom rubu zelene zone s otvorenim pogledom na more i maslinike, sjajan je primjer sinergije jednostavne moderne arhitekture i mirnog mediteranskog okruženja za lagodan i opušten odmor. Pažnju već na prvu privlači svojim fantastičnim eksterijerom koji se sa stilom prilagodio samom ambijentu u kojem se nalazi, točnije bazenom i okolnom terasom na kojoj se može chillati 24/7 te ugodno provoditi ljetne večeri. No, osim eksterijera, jednako je privlačan interijer ovog modernog arhitektonskog zdanja na koje baš nitko neće moći ostati ravnodušan.

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 1)

Tako se u prizemlju Vile Vancialle nalazi open space prostor koji objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak koji svojim uređenjem odašilje svojevrsnu toplinu dobrodošlice, a naravno, spretno je povezan i s eksterijerom gdje se pak nalaze ljetna kuhinja, spomenuti bazen i atraktivna lounge zona. Na prvom katu smještena je master spavaća soba s vlastitom kupaonicom, dvije manje sobe, kupaonica i terasa s pogledom na more. "Krenuli smo sa željom da stvorimo prostor koji predstavlja odmak od norme i koji postavlja najviše standarde suvremenog življenja. Rezultat je savršeno uravnoteženi luksuzni eksterijer i interijer obogaćen besprijekornim detaljima." poručio je Denis Šikljan iz tvrtke Degrad Development group koja u suradnji s arhitekticom Majom Brucic iz Lotus Architecti i stoji iza ovog impresivnog hrvatskog projekta.

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 2)Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 3)

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 4)

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 5)

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 6)

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 7)

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 8)Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 9)Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 10)

Spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja na otoku Krku (фото 11)

Vizualizacije interijera i projekt: Degrad.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više