Search

Sportski hostel osmišljen kako bi udovoljio svim potrebama mladih!

Sportski hostel osmišljen kako bi udovoljio svim potrebama mladih!

Zanimljiv kompleks smješten u Bayreuthu


Image: http://www.l-a-v-a.net,
http://studiohuber.de/,
https://www.hafele.com/th/en/

Više nije dovoljno mladim turistima samo ponuditi čistu posteljinu i sobu gdje će prenoćiti jer su svi u potrazi za jedinstvenim iskustvima u svim aspektima svojih putovanja. Poseban koncept hostela u Njemačkoj nudit će svojim mladim posjetiteljima sve ono što im je potrebno...

Osmišljen je koncept hostela koji će biti namijenjen mladima, koji svoje vrijeme provode ispunjeno različitim aktivnostima. Objekt u obliku slova "Y", arhitektonska tvrtka LAVA osmislila je jer taj oblik daje mogućnost ispreplitanja vanjskog i unutarnjeg prostora. Bayreuth nudi prekrasnu lokaciju i jedinstvenu priliku da se razvije prototip novog sportskog hostela koji će promijeniti tradicionalno viđenje hostela kao prostora u kojem se može isključivo prenoćiti i to kroz inovativne konfiguracije unutar samog prostora te ubacivanje sportskih objekata u samu vizuru kompleksa.

Sportski hostel osmišljen kako bi udovoljio svim potrebama mladih! (фото 1)

Ovo je mjesto koje poziva na relaksaciju jednako kao i na aktivnost, pa uz brojne prostore u kojima se može upražnjavati sport, postoje i prostori za opuštanje. Vizionarski dizajn je obilježen inteligentnom organizacijom - do lokacija unutar hostela se lako dolazi, prostor je koncipiran tako da se mladi mogu družiti u zajedničkim prostorijama, a same sobe su mjesta s kojih možete pratiti sportske aktivnosti koje se odvijaju na vanjskom terenu. Prostori su ispunjeni sportskim terenima, avanturističkim igralištima i terasama za odbojku i svi su prekriveni lokalnom vegetacijom.

Sportski hostel osmišljen kako bi udovoljio svim potrebama mladih! (фото 2)

Osim što nudi mogućnost povezivanja mladih kroz sport, ono ima amfiteatre u kojima se mogu održavati kazališne predstave i vanjske prostore na kojima se može održati, na primjer, otvoreno kino. Cijeli projekt je napravljen u skladu sa "zakonima prirode", tako da su svi materijali prirodni i ekološki održivi. Ne sumnjamo kako će mladi rado odsjedati upravo u ovom hostelu te da neće biti samo usputna stanica, nego i odredište u kojem mogu zadovoljiti svoje potrebe za rekreacijom, druženjem i opuštanjem. 

Sportski hostel osmišljen kako bi udovoljio svim potrebama mladih! (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više