Search

Stiže jesen, vrijeme je za tople promjene u vašem domu, a mi imamo jednostavne i sjajne ideje

Stiže jesen, vrijeme je za tople promjene u vašem domu, a mi imamo jednostavne i sjajne ideje

Slatke intervencije

Tekst: L.L.


Image: Erica Carlock,
Anna.fi,
Jane,
Etsy,
Instagram

Vrijeme da se pozdravimo s ljetom i vlastiti životni prostor uredimo u skladu s dolaskom hladnijih dana, napokon je došlo. Jesen je jedno od onih godišnjih doba koje posebno volimo zbog prostora koji nam daje za uživanje u malim stvarima poput višesatnih ispijanja kave ili čaja, pronalaska vremena za čitanje knjige ili gledanje serije koju dugo odgađamo. Kako bismo dom učinili još ugodnijim mjestom za jesenska uživanja, pronašli smo nekoliko jednostavnih rješenja koja će svaki životni prostor pretvoriti u najudobnije mjesto na svijetu, a neće vas koštati čitavo bogatstvo.

Dnevni boravak idealno je mjesto za sitne intervencije

Najjednostavniji način da u dnevni boravak unesete dašak jeseni i učinite je udobnijim mjestom za odmor su jastuci u umirujućim bojama i istim takvim uzorcima. Birajte one tamno plave, oker ili žute, tirkizne ili bordo jastuke koji će se u isto vrijeme slagati s postojećim namještajem, ali i unijeti dozu jesenskog duha u prostor.

Stiže jesen, vrijeme je za tople promjene u vašem domu, a mi imamo jednostavne i sjajne ideje (фото 1)

Manji tepisi ispred kauča ili kreveta također će biti odlična ideja. Birajte one u različiti uzorcima i zagasitim ili pak pastelnim bojama. Odlično će se složiti u svaki već postojeći interijer i donijeti mu dozu iznenađenja.

Sitnice na kraju donose najveće promijene pa će tako već jedna veća svijeća u zanimljivom pakiranju napraviti veliku razliku. Od svijeća možete napraviti i instalacije koje će uvijek stajati na svom mjestu i pridonijeti opuštenijoj atmosferi u onim trenucima kada ih odlučite zapaliti.

Iako se bilje možda i ne čini kao idealno rješenje za jesenske dane, primjerci kaktusa ili sukulenta dobro će se prilagoditi svim temperaturama, a prostoru će dati dozu svježine i učiniti ga zanimljivijim. Sve što vam preostaje jest nabavka zanimljivih lončanica i to je to, jednostavnije ne može.

Sve se vrti oko toplih detalja

Nezaobilazni dio jesenskih dana su i debele deke ispod kojih se jedva čekamo zavući odmah po završetku radnog dana. Razmislite o kupovini nove, velike, nešto teže deke koja će se dobro složiti s ostatkom namještaja. Prebacite je preko drški od fotelje ili spojite s dizajnom jastuka, no svakako budite sigurni da je uvijek nadohvat ruke.

Nismo zaboravili niti omiljene tople napitke. Razveselite sami sebe novom šalicom ili čajnikom, onima koji će vas sami od sebe tjerati da ih opet iznova punite i od koji će postati vaši novi najdraži. Jer, koliko god se trudili, zbilja ne se ne možemo sjetiti boljeg osjećaja od onog koji daje topla šalica na hladan dan.

Stiže jesen, vrijeme je za tople promjene u vašem domu, a mi imamo jednostavne i sjajne ideje (фото 2)

 

Stiže jesen, vrijeme je za tople promjene u vašem domu, a mi imamo jednostavne i sjajne ideje (фото 3)

 

Stiže jesen, vrijeme je za tople promjene u vašem domu, a mi imamo jednostavne i sjajne ideje (фото 4)

 

Stiže jesen, vrijeme je za tople promjene u vašem domu, a mi imamo jednostavne i sjajne ideje (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više