Traži

Stilist Katy Perry dizajnirao je hotelsku sobu u Londonu i izgleda genijalno

Stilist Katy Perry dizajnirao je hotelsku sobu u Londonu i izgleda genijalno

Jedna soba i tisuću Instagram priča koje jedva čekaju biti ispričane

Tekst: L.L.


Fotografija: Instagram

Londonski hotel "The Curtain" nedavno je u svoju ponudu uveo najam sobe koju je dizajnirao stilist Katy Perry, Johnny Wujek, u suradnji s modnom influencericeom Kaitlyn Ham. Ono što ovu sobu čini drugačijom od svega što smo do sada vidjeli su dva stila ukomponirana u jedan prostor koja ga zatim dijele na pola i stvaraju genijalno umjetničko djelo u kojem možete čak i spavati. Nazvali su je "So Extra So Chic" sobom, a jedan pogled na istu i bit će vam u potpunosti jasno i zašto.

Stilist Katy Perry dizajnirao je hotelsku sobu u Londonu i izgleda genijalno (фото 1)

Zagledate li se malo pobliže u stil Katy Perry, odmah ćete shvatiti za koji je dio prostora bio zadužen njezin stilist Wujek. Naime, pri svom poslu uređenja ovaj kreativac nije štedio na bojama, uzorcima i detaljima pa tako njegov dio hotelske sobe priča tisuću priča, a svaki je kutak kao stvoren za novu Instagram objavu. Tropski i botanical printevi, velik broj biljaka raspoređenih po njegovoj polovici sobe, lampe u obliku majmuna i divne tapete koje već na prvi pogled podižu raspoloženje, samo su dio stila koji je u prostor unio Johnny Wujek.

Stilist Katy Perry dizajnirao je hotelsku sobu u Londonu i izgleda genijalno (фото 2)

S druge strane, druga polovica hotelske sobe, za koju je bila zadužena Ham, izgleda u potpunosti elegantno, funkcionalno, s neutralnim bojama, uzorcima i detaljima. Cilj je bio, rekla je Ham, stvoriti umirujuć prostor koji poziva na ulazak i apsolutni odmor.

Osim u ovoj neobičnoj sobi, u sklopu hotela možete uživati i u sjajnoj hrani hotelskog restorana i bara Lido, a zagarantiran je i odličan provod na krovu. Dizajnerska će soba za najam biti dostupna tek idućih mjesec dana, točnije do 28. rujna, a cijena noćenja za sada iznosi oko 250 funti. Više informacija potražite na Instagram profilu ili stranicama hotela "The Curtain".

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar