Search

Stiže redizajn legendarnog posuđa \"Metalac\"

Stiže redizajn legendarnog posuđa "Metalac"

Regionalni natječaj za dizajnere

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Ovih je dana produžen rok svim dizajnerima zainteresiranim za regionalni natječaj pod nazivom "Nove uspomene". Svi oni imaju zadatak osmisliti novi dizajn posuđa "Metalac"

Svim dizajnerima iz naše regije ukazala se još jedna prilika da sudjeluju u regionalnom natječaju koji su raspisali kompanija Metalac i Balkan Design Network. Zbog velikog broja pristiglih molbi da se natječaj produži organizatori su molbe poslušali te su produžili natječaj "Nove uspomene / New Memories" za redizajn Metalčevih posuđa.

Dizajneri zainteresirani za prijavu mogu to učiniti u partnerskim organizacijama Balkan Design Networka: HDD-u (Boškovićeva 18, Zagreb), Public Roomu (50 Divizija 22, Skoplje) i u Mikser Houseu (Karađorđeva 46, Beograd) te mogu iz prve ruke pogledati posuđe kompanije Metalac koje je predmet natječaja. 

Stiže redizajn legendarnog posuđa "Metalac" (фото 1)
Natječaj je namijenjen svim zainteresiranim dizajnerima s područja jugoistočne Europe, a zadatak je da na osnovu već postojećih klasičnih modela iz portfolija emajliranog posuđa Metalac dizajneri osmisle novu kolekciju od najmanje pet artikala iz ponuđenog portfolija. Novi dizajn posuđa može sadržavati i nove, kreativne dodatke – drške, navlake, podmetače, poklopce, a radove mogu slati individualni autori ili grupa autora, i to nekoliko njih.

Natječaj je otvoren do 15. listopada, a svi detalji, kao i formular za prijavu, dostupni su na linku: www.metalac.mikser.rs

Stiže redizajn legendarnog posuđa "Metalac" (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više