Search

Stolica koja spaja najbolje od starinskog i modernog natjerala nas je da se instantno zaljubimo

Stolica koja spaja najbolje od starinskog i modernog natjerala nas je da se instantno zaljubimo

Windsor&Wire

Tekst: L.L.


Image: Hayche,
Design Milk,
Dezeen

Stolica u koju smo se zaljubili dizajnirao je Alejandro Villarreal, kreativac koji stoji iza londonskog brenda namještaja Hayche. Ono što nas je odmah na prvu privuklo i stvorilo ideju kako bismo ovu stolicu voljeli imati i za svojim radnim stolom ili onim u blagovaonici, jest kombinacija boja, ali i poznati dizajn u posve novom ruhu.

Naime, ovaj komad izgledom podsjeća na klasičnu starinsku stolicu, od čega dolazi i samo ime "Windsor&Wire", a sjajan dodatak je i manji zaobljeni dio na sjedalu koji stiže u funkciji udobnosti. Napravljena je od metalne žice koja stvara naslon, a sjajan dodatak su i sirovi drveni detalji koji stolici daju neki sasvim poseban štih. Noge stolice i sjedalo također su izrađene od hrastovine, no zbog raskošnih boja stvaraju sjajan kontrast posve drvenom naslonu, ali i razbijaju monotoniju kako same stolice, tako i prostora u kojem se nalazi. Riječ je o vrlo hrabroj kombinaciji boja te je stolica samim time namijenjena za iste takve prostore, svijetle, odvažne i kreativne. Odlično će se složiti u minimalističkom okruženju, a dodatnu dozu šarma dat će i lijepom, toplom prostoru uređenom u boho stilu.

Stolicu možete naručiti u dvije varijante, potpuno drvenoj ili onoj u kojoj sjedalo dolazi presvučeno kožom ili nekim drugim materijalom po želji, a osim u bojama, odabrati možete i u potpunosti crnu varijantu te onu u kojoj je cijela stolica u boji drva dok su žice crne boje. Cijene se kreću od 399 do 699 eura.

Stolica koja spaja najbolje od starinskog i modernog natjerala nas je da se instantno zaljubimo (фото 1)

 

Stolica koja spaja najbolje od starinskog i modernog natjerala nas je da se instantno zaljubimo (фото 2)

 

Stolica koja spaja najbolje od starinskog i modernog natjerala nas je da se instantno zaljubimo (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više