Search

Stolice koje omogućuju privatnost u svakom trenutku nešto su što nam jednostavno treba

Stolice koje omogućuju privatnost u svakom trenutku nešto su što nam jednostavno treba

Genijalna ideja!

Tekst: L.L.

Image: Aggestrup

Stolice iz #80 kolekcije dizajnerskog studija Aggestrup već su na prvi pogled drugačije od onih klasičnih, a priča koja se iza njih krije također je sve samo ne obična. Riječ je o komadu namještaja koji je napravljen kako bi osobi koja u njemu sjedi stvorio osjećaj privatnosti i odvojio je od ostatka svijeta te komunikacije s ljudima s kojima je okružena svakodnevno, na svakom mjestu na kojem se nalazi. Stolice su namijenjene kako privatnim, tako i javnim prostorima, a pitate li nas, ovakvi bi komadi kod nas bili idealni na javnim mjestima koji zahtijevaju dugo čekanje u redovima.

Stolice koje omogućuju privatnost u svakom trenutku nešto su što nam jednostavno treba (фото 1)

Stolice dolaze iz Danske, svaka je ručno izrađena od metalnog okvira i zanimljivo dizajniranog sjedišta, a ono što ih zapravo čini posebnima su visoke stranice na mjestima naslona za ruke koje pak u trenutku sjedenja sprječavaju poglede prema osobi koja na stolici radi ili odmara. Dolaze u dva modela, od kojih jedan, onaj svjetliji, ima drvene elemente što zatim ovom naizgled jednostavnom komadu namještaja daje na toplini i dodatnom osjećaju ugode.

Zbog jednostavnih i čistih linija, ova stolica u prostoru ne izgleda pretenciozno već se dobro uklapa u svaki postojeći interijer, a upravo zato idealna je i za javne prostore poput galerija ili čekaonica. Osim toga, dizajneri naglašavaju kao su stolice neopisivo udobne pa je uživanje u vlastitom miru, čini se, u potpunosti zagarantirano.

Stolice koje omogućuju privatnost u svakom trenutku nešto su što nam jednostavno treba (фото 2)
Stolice koje omogućuju privatnost u svakom trenutku nešto su što nam jednostavno treba (фото 3)
Stolice koje omogućuju privatnost u svakom trenutku nešto su što nam jednostavno treba (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više