Search

Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu

Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu

Francuska oaza


Image: Buro247.ru

Pop-up rezidencija modne kuće Louis Vuitton dizajnirana je s daškom intrigantnog duha Istoka

Privremeni dom modne kuće Louis Vuitton u Hong Kongu smjestio se unutar prostora privatnog kluba u ulici Wellington Street veličine tristo kvadratnih metara. Za dizajn interijera angažiran je proslavljeni André Fu koji je svoj debi za modnu kuću odradio odlično - prostor je preoblikovan u radnu sobu, spavaću sobu, odvojenu dnevnu sobu, blagovaonicu s masivnim hrastovim stolom za 14 osoba i pripadajućom kuhinjom kojom rukovodi Michelinovim zvjezdicama nagrađivani chef. Boje korištene vrlo su spokojne - svijetlosive i bež nijanse krase namještaj izrađen po mjeri, suvremene umjetničke objekte izradili su kineski umjetnici, gravure i kovčezi stigli su iz arhiva modne kuće, a sve je nadopunila posljednja modna kolekcija kreativnog direktora Nicolasa Ghesquièrea.

Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu (фото 1)

Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu (фото 2)

Ulazak u tajnu Louis Vuitton rezidenciju neće biti lak - apartman će biti otvoren narednih šest tjedana samo za nacjenjenije klijente brenda koji će dobiti osobnu pozivnicu.

Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu (фото 3)

Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu (фото 4)Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu (фото 5)Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu (фото 6)Tajna Louis Vuitton rezidencija osvanula u Hong Kongu (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više