Search

The Florist je Insta-friendly mjesto koje će vas oboriti s nogu

The Florist je Insta-friendly mjesto koje će vas oboriti s nogu

Restoran čiji će vas interijer navesti da iz Londona produžite do Watforda

Tekst: T.L.


Image: Instagram

U moru čudesnih interijera koji se, na milost i nemilost, bore za naklonost društvenih mreža, posve je realno očekivati da ćemo često nabasati na Insta-friendly interijer koji će nas potpuno oboriti s nogu. Stoga nimalo ne čudi što se pri uređenju restorana i barova posebna pažnja usmjerava prema trendovima koji vladaju u dizajnu interijera te njihovoj fotogeničnosti. Fotogeničnost, na koncu konca, znači reklamu koja se, na sveprisutnom Instagramu, sama plasira i umnožava i to je vrijednost koju svakako valja imati na umu.

"Went here for the gram!", napisao je iskreno jedan od posjetitelja restorana The Florist u svojoj recenziji na Trip Advisoru. I to nas nije nimalo iznenadilo, ustvari. Naime, interijer restorana izgleda kao pravi pravcati Instagram raj, s pregršt različitog cvijeća, dvije čarobne ružičaste japanske trešnje između stolova, antiknim namještajem, telefonskom govornicom obojenom u rozo i ispunjenom ružama, buketima koji vise sa stropa zajedno s unikatnim svjetiljkama industrijskog stila, neonskim znakovima i oslikanim zidovima. Svaki detalj je na svome mjestu i sve djeluje gotovo nestvarno.

Osim što je prava vizualna poslastica, The Florist se reklamira kao odmor za sva osjetila. Mirisne pupoljke zadovoljit će cvijeće koje izviruje iz svakog kutka, okusne čudesna hrana i fini kokteli, oko će uživati u divnom interijeru, a uši u glazbenim poslasticama muzičara koji će finim notama začiniti ambijent. The Florist se, naime, nalazi u britanskom gradiću Watfordu, samo 24 kilometara sjeverozapadno od Londona, a čini se kako turistima iz britanske prijestolnice nije nimalo teško potegnuti do Watforda samo kako bi posjetili The Florist. Restoran je, očekivano, pravi hit na društvenim mrežama. Stoga, ako vas kojim slučajem put uskoro nanese u London, obavezno posjetite The Florist! I, naravno, snimite koju fotku.

Leave a comment

više