Search

Tko ne bi poželio Mjesec u svojoj dnevnoj sobi?

Tko ne bi poželio Mjesec u svojoj dnevnoj sobi?

Lampa Luna


Image: Indiegogo kampanja Acorn Studio

Nakon napornog dana svi se volimo opustiti u miru i tišini svog doma, prigušiti svjetla, zavaliti se na kauč, omotati dekicom i pogledati omiljenu seriju. A što kad biste u ovakvu opuštenu kućnu atmosferu unijeli i malo romantike jednom sasvim neobičnom lampom...

Tajvanski dizajnerski studio Acorn Studio osmislio je zanimljivu lampu u obliku Mjeseca koja će u vaš omiljeni kutak doma unijeti svjetlost i trunku čarolije kakvu osjetimo kad za vedrih noći pogledamo na noćno nebo s kojeg nas promatra velika svjetleća lopta. Luna je okrugla lampa izrađena od staklenih vlakana i netoksičnog lateksa, dolazi u sedam različitih veličina čiji promjer varira od 8 do 60 cm, a zanimljivo je da je svaki primjerak ručno rađen. 

Tko ne bi poželio Mjesec u svojoj dnevnoj sobi? (фото 1)

Tko ne bi poželio Mjesec u svojoj dnevnoj sobi? (фото 2)

Iako je Luna svoju premijeru već doživjela na nekoliko koncerata kao dio scenske rasvjete i u pojedinim video spotovima, dizajneri iz Acorn Studija žele svim ljudima pružiti priliku da svoje domove ukrase ovim jedinstvenim rasvjetnim tijelom i upravo su s tom idejom pokrenuli crowfunding kampanju na Indiegogo platformi, višestruko premašivši ciljani iznos za realizaciju projekta, a to za sve zainteresirane znači da proizvodnja i prodaja kreće od ožujka 2016. godine.

Tko ne bi poželio Mjesec u svojoj dnevnoj sobi? (фото 3)

Dizajneri svojim Mjesečevim lampama žele potaknuti ljude da svoj životni prostor, dnevnu sobu, radni kutak, prozorsku klupčicu ili čak i vrtove (jer Luna je vodootporna) promatraju drugačijim očima i odluče se na nešto manje konvencionalnu dekoraciju, jer poznato je da prostor u kojem provodimo većinu vremena itekako utječe na naše emocije i stanje duha. Zemljin satelit ljude oduvijek fascinira svojim sjajem, mističnošću i romantikom koju priziva, a lampa u obliku Mjeseca idealan je dekorativni element koji će upravo tim umirujućim raspoloženjem i toplom ambijentalnom svjetlošću ispuniti vaše omiljene prostorije doma, vaš balkon ili pak vrt. 

Ako i vi želite podržati ovaj sjajan projekt i u svoj dom unijeti malo mistike i romantike, bacite pogled na Indiegogo kampanju Acorn Studija.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više