Traži

Top 10 novih genijalnih hotelskih barova

Top 10 novih genijalnih hotelskih barova

Prvi dojam se dugo pamti


Fotografija: PR

Mnogi stručnjaci u domeni hotelskog smještaja ističu kako je nerijetko važno da hotelski bar ima posebnu karizmu te da bude efektan i upečatljiv jer da će gosti to prvo primijetiti. Tim povodom vam donosimo top 10 novih hotelskih barova...

Sve više smo svjedoci otvaranju novih raskošnih svjetskih hotela koji se nerijetko nametnu svojim nekim posebnostima, koje možda drugi hoteli u istoj klasi nemaju. No, ako hotelski bar u samom startu ne odiše nečim posebnim, upečatljivim i malo drugačijim, nešto je očigledno krenulo po zlu, tako barem tvrde stručnjaci u domeni hotela. Kako se u posljednje vrijeme otvorilo niz hotelskih smještaja, u nastavku vam donosimo samo njihove spektakularne barove koji su sjajna oaza za druženja gostiju, ali i ambijent koji paralelno pruža doživljaj i iskustvo kakvo će gosti dugo pamtiti. Izbor top 10 hotelskih barova prema izboru portalu Airows pronađite u nastavku…

 

1. The South Beach, Singapur

Philippe Starck stoji iza niz hotelskih zdanja već desetljećima, ali još uvijek uspijeva dizajnirati nešto osvježavajuće poput ovog. 


2. Soho House, Istanbul

Još jedan u nizu barova-klubova u sklopu zdanja Soho Housea. Izgleda uistinu sjajno!


3. The Dylan, Amsterdam

Iako hotel i nije najnoviji, bar unutar njega je, a sve što možete poželjeti sada jest da se čim prije tamo nađete.


4. Ace Hotel, New Orleans

Vlasnici ovog hotela mogli bi držati seminare kada su u pitanju hotelski barovi, a njihov posljednji u New Orleansu je pravo malo remek-djelo.


5. Hotel Emma, San Antonio

Riječ je o baru koji je Teksas instantno učinio poželjnijom lokacijom za što više potencijalnih gostiju.


6. Cotton House Hotel, Barcelona

Radi se hotelskom objektu koji datira još iz 19. stoljeća u kontekstu neoklasicizma, što je utjecalo i na sam izgled ovog odličnog bara. 


7. Hotel Indigo, New York

Ponekad je bar najbolji i najdraži moment u sklopu hotela, pogotovo kada se može pohvaliti spektakularnim pogledom kao što je ovaj na Veliku Jabuku.


8. Les Bains, Pariz

Prvotno noćni klub, pa restoran, a onda hotel koji ima i jedno i drugo. Riječ je o super stajliš okupljalištu lokalaca, ali i inozemnih gostiju.


9. Soho Farmhouse, Oxfordshire

Da i country stil u sklopu bara može funkcionirati i biti poželjno mjesto u hotelu svjedoči upravo Soho Farmhouse.


10. The Augustine Hotel, Prag

 

U sklopu bivšeg samostana smjestio se ovaj raskošan hotel, što njihov ugodan bar čini, kako oni i sami vole reći, čim "bliže nebu". 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više