Search

Trebate novu ideju za uređenje svog doma? Obratite pozornost na ove prekrasne minimalističke mape

Trebate novu ideju za uređenje svog doma? Obratite pozornost na ove prekrasne minimalističke mape

Drvena čuda napravljena u 3D-u


Image: www.citywoods.com

U "moru" prijedloga koje u današnje vrijeme možemo pronaći za uređenje doma, mi vam donosimo prijedlog kako da ga upotpunite s ovim jedinstvenim drvenim mapama gradova, koje su izrađene precizno do najsitnijeg detalja i izgledaju jako cool!

Danas se stvarno može svugdje naći inspiracija kako da učinite svoj dom jedinstvenim i uredite ga tako da ga diferencirate od svih ostalih. Nedavno je na tržište došao novi proizvod tvrtke CityWoods, koja se inače bavi proizvodnjom drvenih detalja za uređenje interijera, a riječ je o specijalnim drvenim 3D gradskim mapama. Izrađene su s tolikom preciznošću da zbilja prikazuju vjerodostojno ulice, rijeke i sve što inače čini urbanu vizuru izrezbarenog grada. Ove mape napravljene su s "laserskom" preciznošću, a ono što ih čini zbilja posebnima jest činjenica da je svaka mapa napravljena ručno i rezultat je rada nekih od najboljih majstora za rezbarenje drva. Svaki primjerak izrađen je od druge vrste drva i ručno ispoliran kako bi se postigao taj što boji 3D efekt, a na kraju je zaštićena drvenim okvirom i pleksiglasom. Napravljene su tako da se mogu uklopiti u svaki dom i ured, a CityWoods napravio je kolekciju u kojoj je na ovaj način prikazano čak 65 gradova iz Amerike, Europe, Azije i Afrike. Kako im popularnost "munjevito" raste, postoji mogućnost da i naši gradovi ubrzo budu prezentirani na ovaj način. Ako tražite način da obogatite svoj dom i u njega unesete pravo malo remek-djelo, predlažemo vam da pratite njihov rad i naručite svoj primjerak na službenoj stranici.

Trebate novu ideju za uređenje svog doma? Obratite pozornost na ove prekrasne minimalističke mape (фото 1)

Trebate novu ideju za uređenje svog doma? Obratite pozornost na ove prekrasne minimalističke mape (фото 2)

Trebate novu ideju za uređenje svog doma? Obratite pozornost na ove prekrasne minimalističke mape (фото 3)Trebate novu ideju za uređenje svog doma? Obratite pozornost na ove prekrasne minimalističke mape (фото 4)

Trebate novu ideju za uređenje svog doma? Obratite pozornost na ove prekrasne minimalističke mape (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više