Search

Trendovi u dizajnu interijera koje za proljeće najavljuje H&M Home

Trendovi u dizajnu interijera koje za proljeće najavljuje H&M Home

Nova kolekcija švedskog brenda

Tekst: T.L.


Image: H&M Home

Tek smo zakoračili u novu godinu i zima je na svome vrhuncu, a popularni švedski high street brendveć je predstavio novu proljetnu kolekciju za uređenje doma svoje linije H&M Home najavljujući tako neke nove trendove koji će vladati u dekoraciji doma nadolazeće tople sezone.

Ako je suditi prema fotografijama nove H&M Home kolekcije, trendovima u uređenju interijera dominirat će nenametljive i mekane nijanse poput bež, smećkaste, svijetle sive ili prljavo bijele koje odražavaju dojam udobnosti, smirenosti i jednostavnosti. Spomenuti tonovi lako se međusobno kombiniraju bez da imate dojam da ste svoj dom uniformirali u jednu boju, a izbjeći ćete i mnogima dobro poznat dojam kaosa koji može proizaći iz eklektičnosti.

Trendovi u dizajnu interijera koje za proljeće najavljuje H&M Home (фото 1)

Trendovi u dizajnu interijera koje za proljeće najavljuje H&M Home (фото 2)

Što se pak detalja tiče, H&M Home predlaže da svoj dom ukrasite malenim skulpturama zaobljenih linija, elegantnim svijećnjacima, keramičkim vazama, difuzorima, ukrasnim jastucima s jastučnicama od prirodnih materijala te pletenim košarama i tepisima, a kuhinju ispunite drvenim ili mjedenim priborom za jelo te drvenim podmetačima i tanjurićima, sve kako bi se čim više približili starim vrijednostima, konceptu sporog življenja i smirenosti koju bi svaki dom trebao pružati nakon hektičnog i užurbanog radnog dana. H&M Home u svoju je proljetnu kolekciju ubacio i natruhe prepoznatljivog retro dizajna, ali nastojeći pritom zadržati čiste i jednostavne linije kao i dojam sveopće topline i udobnosti. Neke od ovih prijedloga sigurno ćemo kopirati!

Trendovi u dizajnu interijera koje za proljeće najavljuje H&M Home (фото 3)

Trendovi u dizajnu interijera koje za proljeće najavljuje H&M Home (фото 4)

Trendovi u dizajnu interijera koje za proljeće najavljuje H&M Home (фото 5)

Leave a comment

više