Search

U Amsterdamu otvoren prvi hotel za gejmere

U Amsterdamu otvoren prvi hotel za gejmere

Raj za ljubitelje video i kompjuterskih igara


Image: buro247.ru

Interijer, jelovnik restorana, pozicija hotela i njegova blizina najpopularnijim atrakcijama Amsterdama u ovoj su priči sporedna stvar. Glavna su – igre

Novootvoreni amsterdamski boutique hotel Arcade Hotel nije namijenjena klasičnom tipu turista. Njegov dizajn, ideju i izvedbu ipak će najviše znati cijeniti samo istinski gejmeri, s obzirom na to da je cijeli hotel projektiran upravo za tu ciljanu skupinu, ali, naravno, njihova vrata otvorena su i za sve ostale. Moderan interijer inspiriran je industrijskim dizajnom, što znači obilje ogoljene cigle, drva i sveopći minimalizam, a svaka od 36 soba, koja postoji u jednokrevetnom, dvokrevetnom i četverokrevetnom aranžmanu, ima različite konzole i igre koje će zabavljati njegove goste – od dobrog starog Tetrisa do modernog Xboxa, gosti neće iz hotela izaći razočarani.

U Amsterdamu otvoren prvi hotel za gejmere (фото 1)

A kako bi kompetitivni gejmerski duh doživio svoj puni potencijal, tu su i zajedničke sobe u kojima gosti mogu igrati jedni protiv drugih, ili udruženi u saveze. Osim najnovijih i najmodernijih igraćih konzola, naći će se tu i velika kolekcija retro uređaja, a u pauzi od igranja gosti se mogu nasmijati uz stripove, opustiti u baru, unajmiti bicikl i istražiti grad.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više