Search

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu

Partnerstvo Ferretti Grupe i Ikador Luxury Boutique Hotela & Spa

Urednik: BURO.


Image: PR

Kao dio ponude budućeg najluksuznijeg hrvatskog butik-hotela s pet zvjezdica, koji svoja vrata otvara već 12. travnja ove godine, nalazit će se prvi u Hrvatskoj i tek četvrti u svijetu Riva Lounge, pod nazivom Riva Lounge Ikador Opatija. Rezultat je to partnerstva između talijanske Ferretti Grupe, vodeće svjetske grupacije za dizajn, proizvodnju i prodaju motornih jahti te Ikador Luxury Boutique Hotela & Spa u Opatiji. Ferretti Grupa u svojem portfelju posjeduje prestižne i ekskluzivne brendove kao što su Feretti Yachts, Pershing, CRN, Itama, Mochi Craft, Custom Line i Riva, a upravo je Riva ta koja će inozemnim i domaćim gostima ponuditi nešto novo i ekskluzivno u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu (фото 1)

Riva Lounge dostupan je ne samo gostima hotela nego i svima ostalima u potrazi za elegantnim prostorom za odmor i opuštanje koji svojim ambijentom odaje počast vrhunskom talijanskom stilu, dizajnu i bezvremenoj ljepoti brodova Riva. Na svijetu postoje samo četiri Riva Loungea: u Monte Carlu, Veneciji, na Mikonosu i od sada u Opatiji, što hotel Ikador svrstava u sam vrh ponude svjetskih elitnih destinacija.

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu (фото 2)

Smješten je oko prostora vanjskog bazena hotela, svega tridesetak metara od plaže. Osim u prekrasnom pogledu i glazbi, u njemu možete uživati u vrhunskim signature-koktelima i izvrsnoj hrani. Za one koji traže više privatnosti tu je Riva Privée, privatna soba za objed, druženje ili sastanke u kojoj možete uživati u pomno biranim pićima te degustacijskom meniju.

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu (фото 3)

Za koncept i pripremu hrane u hotelu Ikador, pa tako i u Riva Loungeu, zadužen je chef Željko Jovanović, vrstan poznavatelj primorskih i istarskih namirnica, te njegov iskusan tim. Domaća i inozemna publika dobro poznaje chefa Jovanovića koji prije je dolaska u Ikador godinama vodio kuhinju glasovitog opatijskog restorana Bevanda.

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu (фото 4)

Vrhunac je ponude Riva Loungea Riva Aquariva Super, gliser koji je ikona stila i elegancije među plovilima elite, a gostima je na raspolaganju za istraživanje ljepota okolnih obala, otoka i gradića u visokom stilu. Dizajn Riva Loungea potpisuju Alessandro Pulina i njegov talijanski studio Pulina Design, poznat prije svega po uređenju interijera megajahti što ga čini idealnim za projekte te vrste.

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu (фото 5)

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu (фото 6)

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više