Search

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom

Ovo morate vidjeti!

Tekst: L.L.


Image: Edition Hotels,
Dezeen

Najnoviji luksuzni hotel, West Hollywood Edition izgrađen u Kaliforniji, nastao je iz suradnje hotelijera Iana Schargera i britanskog dizajnera Johna Pawsona i već na prvi pogled jasno je kako je riječ o spektakularnom zdanju koje ne može proći neopaženo kod onih željnih luksuznog odmora u tom dijelu svijeta. Hotel ima čak 140 soba i 50 apartmana, a svaki je kutak istih, čini se, kreiran s posebnom pažnjom. Također, u sklopu hotela nalazi se i 20 stanova, veličine od 150 do 600 kvadratnih metara, namještenih dizajnerskim namještajem.

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 1)

Ono što posebno krade pažnju jest svevremenski dizajn koji će, baš kao i danas, jednako dobro izgledati i za 20 godina, a koji je zatim upotpunjen modernim namještajem poput baršunastih plavih fotelja i sofa ili pak minimalističkih kreveta zaobljenih linija. Ostatak namještaja također naginje minimalizmu što zatim sjajno upotpunjuje hrabar odabir jakih boja.

U sklopu hotela nalazi se i restoran The Ardor pri dizajniranju kojeg je pak posebna pažnja posvećena drvu kao materijalu, a tu je i prostrana terasa na kojoj će gosti moći uživati u jelima chefa Johna Frasera. Meni je sastavljen od jela s fokusom na organski uzgojeno povrće te se uživanje u istima, na terasi okruženoj s čak 56 različitih vrsta bilja, čini kao dobro promišljen potez.

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 2)

Osim restorana, tu je i bar na krovu hotela s kojeg se pruža prekrasan pogled na ocean i Hollywood, a gosti ovdje vrijeme mogu provoditi i u velikom bazenu. Za one kojima pak niti to nije dovoljno, u podrumu hotela moći će se opustiti u noćnom klubu Sunset u kojem će se, osim raskošnih tuluma, održavati i snimanja te privatni eventi nakon kojih se gosti mogu oporavljati u teretani otvorenoj čak 24 sata te wellness prostorijama koje nude tehnološki napredne tretmane sa svjetlom i zvukom u prvom planu.

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 3)

 

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 4)

 

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 5)

 

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 6)

 

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 7)

 

U Kaliforniji je nedavno otvoren spektakularan hotel koji bi mogao postati apsolutni hit među holivudskom elitom (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više