Search

U Londonu je otvorena trgovina u kojoj možete posuditi dizajnerski namještaj, izgleda prekul

U Londonu je otvorena trgovina u kojoj možete posuditi dizajnerski namještaj, izgleda prekul

Genijalan koncept!

Tekst: L.L.


Image: Heart,
House of Heart,
Dezeen

Zamislite da preuredite svoj životni prostor, a zatim, nekoliko godina kasnije, u potpunosti promijenite stil i poželite promijeniti i namještaj, tepihe te detalje u, primjerice, svom dnevnom boravku. Biste li bili spremni uložiti u potpuno nove komade ili biste radije, pomalo nezadovoljni, živjeli u postojećem? Upravo su tako razmišljali kreatori engleske platforme za najam namještaja, umjetnina i dodataka za dom Heart, pa nakon godinu dana internetskog djelovanja, isto preselili u genijalno dizajniran prostor.

U Londonu je otvorena trgovina u kojoj možete posuditi dizajnerski namještaj, izgleda prekul (фото 1)

Urednica Heart platforme Henrietta Thompson i njezin suprug Edward Padmore odlučili su otvoriti pop up trgovinu House of Heart u kojoj su zatim izložili dizajnerske primjerke namijenjene iznajmljivanju. Namještaj i detalji za uređenje prostora mogu se unajmiti na kraće ili dulje vrijeme, a zainteresirani mogu birati između nebrojeno mnogo dizajnerskih komada u prostoru raspoređenih na način tako da realno dočaravaju ugodnu, kućnu atmosferu.

Izložbeni prostor nalazi se u prizemlju te sadrži nekoliko zasebnih kutaka, od onih jednostavnijih pa do složenijih, zidovi kojih krase tapete i jarke boje, dok je prvi kat rezerviran za zajednički radni prostor Heart Hub. Prostor će za javnost biti otvoren do veljače 2020. godine. Ekipa koja stoji iza House of Heart najavila je mogućnost pokretanja više pop up trgovina u budućnosti upravo zato što je ovaj sjajan koncept koji su osmislili privukao velik broj zainteresiranih.

Početkom godine, sličan koncept najavila je i robna kuća IKEA. Iako s projektom iznajmljivanja namještaja još uvijek nisu krenuli, najavili su kako će u početku iznajmljivati samo uredsku opremu poput stolica i stolova, a nadaju se i kako će se s vremenom zainteresirati sve više ljudi te će krenuti i s iznajmljivanjem kuhinja, namještaja za spavaće sobe i ostalih, većih komada.

U Londonu je otvorena trgovina u kojoj možete posuditi dizajnerski namještaj, izgleda prekul (фото 2)

 

U Londonu je otvorena trgovina u kojoj možete posuditi dizajnerski namještaj, izgleda prekul (фото 3)

 

U Londonu je otvorena trgovina u kojoj možete posuditi dizajnerski namještaj, izgleda prekul (фото 4)

 

U Londonu je otvorena trgovina u kojoj možete posuditi dizajnerski namještaj, izgleda prekul (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više