Search

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba

Poznati zagrebački restoran proširio ponudu

Tekst: Lidija Lončarić


Image: Pod Zidom

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana Pod Zidom nedavno je proširio ponudu te tako gostima sada na izbor nudi i sobe za odmor. Točno iznad samog restorana, na adresi Pod Zidom 5, negdje između zagrebačke katedrale, tržnice Dolac i glavnog trga, smjestili su svoje četiri luksuzne sobe, a goste namjeravaju privući čitavim nizom fantastičnih pogodnosti.

Da je riječ o smještaju visoke kvalitete i da se uređenju prostora pristupalo pažljivo, misleći pritom na svaki detalj, jasno je već na prvi pogled na jednu od soba. Elegantne, s ukusom namještene i stvorene da ugode gostu, Pod Zidom sobe idealne su za vikend noćenja, ali i ona nešto dulja, opuštajuća i namijenjena istraživanju grada. U prilog im ide i činjenica kako se sobe nalaze u samom centru grada, s najvažnijim zagrebačkim znamenitostima nadohvat ruke i odličnom prometnom povezanosti s ostatkom grada.

 

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 1)

 

"Sobe su projektirane po svim standardima hotela s pet zvjezdica, prostrane su i vrlo luksuzno i moderno uređene", rekli su nam u Pod Zidom te dodali kako se u svakoj sobi nalaze kreveti rađeni po mjeri, nekoliko komada dizajnerskog namještaja, raskošne kupaonice, a kod opremanja dodacima koji život čine lakšim također nisu štedjeli. Tako se u sobama nalazi čitav niz gadgeta, od prijenosnog rutera koji gosti mogu koristiti dok istražuju grad, preko ogromnih televizora s dostupnim Netflixom, pa sve do dizajnerskih wireless punjača za iPhone i Samsung uređaje te aparatima za kavu.

Uz svaku sobu, gosti će se moći zasladiti i domaćim delicijama poput paprenjaka, kave i čajeva, a iznenaditi bi ih mogla i ponuda u mini baru. Tamo se, naime, uz standardne vode i sokove, skrivaju i craft piva, gin&tonic kutak s primjercima kao što su Gin Mare i 1724 tonic te bubbly corner u kojem se nalaze mali šampanjac i prosecco.

Uz sve to, u cijenu noćenja uključen je i raskošan doručak. Poslužuje se u restoranu Pod Zidom poznatom po promišljenim, sezonskim tanjurima chefa Jurice Jantoleka koji na najukusniji slave lokalnu kuhinju. U sklopu smještaja, gosti uz nadoplatu mogu uživati i u sjajnom ručku, večeri, vinskim degustacijama te izletima u obližnje vinske regije, rekli su nam u Pod Zidom.

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 2)

 

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 3)

 

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 4)

 

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 5)

 

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 6)

 

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 7)

 

U Pod Zidom sada možete i prespavati, zavirili smo u luksuzne sobe u centru Zagreba (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više