Traži

U Sobi 23 pronaći ćete popularne skandinavske brendove namještaja kojima nitko ne može odoljeti

U Sobi 23 pronaći ćete popularne skandinavske brendove namještaja kojima nitko ne može odoljeti

Bloomingville, House Doctor i Bolia samo su neki od brendova koje možete pronaći na ovoj beogradskoj adresi


U lavini kvazistvarnosti koja nas svakodnevno nosi i kojoj se sve više prepuštamo bez istinske borbe, ne shvaćajući da ako se okrenemo prekasno nećemo više ni nazirati metafiziku vlastite prenamjene, zaboravljamo da ipak postoje mjesta gdje surova priroda i dalje drži stvari pod kontrolom, i gdje čovjek još uvijek razumije da upravo u jednostavnosti i harmoniji leži odgovor na sveprisutni kaos. Zato u concept storeu Sobi 23 odgovorno tvrde: "skandinavski dizajn je zaista način života, a nikako trenutna mješavina supkulturnih trendova upitnog porijekla i dugotrajnih estetika."

Fluidna jednostavnost, istinska funkcionalnost, jasne linije i nenametljivi profili, najkvalitetniji prirodni materijali i tradicionalni, često manufakturni način proizvodnje daju poseban dašak skandinavskom stilu, dok ponuda brendova Sobi 23 omogućuje da samouvjereno tvrde kako ćemo upravo kod njih naći najbolje rješenje za prostor, usklađujući nešto što je do sada bilo skoro nespojivo - skandinavski dizajn i udobno boemsko okruženje. 

Veliki izbor najrazličitijih materijala evidentne kvalitete omogućit će tako uklapanje vaših estetskih želja sa skandinavskom harmonijom, s pravom dozom provokativnosti, originalnosti i personalizacije. Bloomingville, House Doctor i Bolia... neki su od brendova koje u svojoj ponudi imaju, a predstavljaju istinski dašak svježine na našem tržištu, pa vas zato pozivaju da navratite u Sobu 23 i da se međusobno upoznate, ali i da bolje upoznate sebe. "Jer, ideja slobode nije naivna... barem ne u vašem domu." poručuju iz Sobe 23 koju možete pronaći na beogradskoj adresi, u ulici Žorža Klemansoa na broju 19. Kako izgleda Soba 23 provjerite u sklopu članka... 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više