Search

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom

Open space prostori u kojima su integrirani kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak

Urednik: BURO.

Image: PR

Više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznost izrade najbolja su preporuka vrhunske kvalitete kojom se odlikuju Ewe kuhinje. Dugotrajnost i briga za detalje razlozi su zbog kojih je Ewe brand vodeći proizvođač kuhinja u Austriji. Formula uspjeha ovakvih interijera, poznatih po masivnim frontama, nalazi se u sposobnosti Ewe tima da prepozna potrebe kupaca. Pri projektiranju novih modela kuhinja, visoko na listi prioriteta nalaze se inovativnost, funkcionalnost i briga za detalje. Današnji stil života preferira otvoreni prostor u kojem dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja postaju srce doma, mjesto za okupljanje i zajedničko druženje. Kuhinja inspirira naša osjetila i upravo ovdje brend Ewe crpi inspiraciju za svoje kolekcije kuhinja. Tako su danas Ewe kuhinje puno više od praktičnog prostora za kuhanje i jelo.

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom (фото 1)

Suvremeni dizajn kuhinja u kojem se odražava dugogodišnje iskustvo, znanje i osjećaj za stil svaku kuhinju čine individualnom. U nekoliko riječi možemo opisati Ewe kuhinje - jedna kuhinja s mnogo mogućnosti. Već na prvi pogled jasno je da je riječ o funkcionalnim kuhinjama i inteligentnim rješenjima koja unaprjeđuju vašu svakodnevicu i daju vam osjećaj zadovoljstva. Ewe kuhinje stavljaju naglasak na detalje, funkcionalna i inovativna rješenja koja uključuju radne plohe koja se izvlače iz elementa, stol koji se spušta iz elementa kako bi kuhinju pretvorili u blagovaonicu u ograničenom prostoru, kuhinjske elemente s mehanizmom za lako izvlačenje kako bi kuhinjske potrepštine bile lako dostupne...

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom (фото 2)

Danas se kuhinja integrira poput dizajnerskog elementa u domu, stoga je važno prilagoditi ambijentalnu rasvjetu u kuhinji za vrijeme pripreme jela, no također za vrijeme mirovanja jer tada kuhinjska rasvjeta pruža jedinstven vizualni doživljaj. Za sve one koji vole život i uživaju u trenucima pripreme hrane, Ewe kuhinje izrađene po mjeri idealna su simbioza dizajna i funkcionalnosti. Na hrvatskom tržištu, Ewe kuhinje ekskluzivno su dostupne u Möbel Land prodajnom mjestu (Westgate Shopping City).

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom (фото 3)

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom (фото 4)

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom (фото 5)

U trendu su dizajnerske kuhinje integrirane s dnevnim boravkom (фото 6)

više