Search

Ukrasi za dom s potpisom kuće Hippy Garden

Ukrasi za dom s potpisom kuće Hippy Garden

U suradnji s kućom Unopiù

BURO.


Image: PR

Dva poznata brenda se ujedinila u kolekciji detalja za dom

Renomirani modni brend Hippy Garden na čelu s dizajnericom i kreativnom direktoricom Đurđicom Vorkapić predstavio je Hippy Garden Home Limited Edition kolekciju koja se odlično stopila sa sofisticiranim Unopiù dekorom dajući mu dozu blagdanskog sjaja i glamura. Uz već dobro poznate originalno dizajnirane mirisne svijeće prožete opuštajućim eteričnim uljima te rokovnike u mistično crnoj i elegantno zlatnoj boji kolekcija je nadopunjena i ukrasnim jastučnicama, stolnjacima, nadstolnjacima, ubrusima te toaletnim i praktičnim torbama profinjenog dizajna. Limitiranom i brendiranom Home kolekcijom namijenjenom za blagdansko razdoblje modna kuća Hippy Garden predstavila je svoju viziju životnog prostora.

Hippy Garden

Hippy Garden
"Dom je intimno i vrlo posebno mjesto, toplo i udobno, ali istovremeno i vrlo glamurozno, posebno u ovo blagdansko vrijeme kada treba zasjati posebnim svečanim sjajem. Upravo na tim načelima nastala je Home kolekcija", rekla je Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden

Unopiù Accessories kolekcija čini jedinstven sklad kvalitete dizajna i izvrsnosti materijala, a svaki je predmet stvaran s posebnom pažnjom usmjerenom na izvedbu detalja te se savršeno uklapa u svaki prostor dajući mu pritom poseban šarm. Lanterne jednostavnih i neupadljivih linija idealne su za stvaranje romantične atmosfere, dok bajkoviti svijećnjaci prostoru daju dozu elegancije. Profinjeni keramički tanjuri, unikatne čaše, ručno kovani pribor za jelo od čelika i stolnjaci izrađeni od ekskluzivnih tkanina svaki blagdanski stol učinit će doista posebnim.

Hippy Garden

Hippy Garden

Hippy Garden

Hippy Garden

Related articles

Buro 24/7 Selection

više