Search

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge

Tekst: BURO.


Vječno ljeto? Pa odmah nas upišite! Ako ste i vi posvećeni obožavatelj najtoplije sezone i ostatak godine maštate o osunčanoj koži i ispijanju koktela ispod palme, ovaj trend je kao stvoren za vas. Jer, što nas više asocira na bezbrižne dane od širokih pruga kakve smo nekada viđali na retro kućicama za presvlačenje na plažama. Danas, takve pruge viđamo na suncobranima i ručnicima za plažu, a ako je suditi po proizvođačima namještaja vrijeme je da ih uselimo i u svoj dom. Možda nema palme, ali kauč na široko crveno-bijele pruge bit će jasna asocijacija na plažu, sceni dodajte mojito i pustite zvuk valova.

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 1)

HK LIVING

Pruge više nisu rezervirane samo za terase i dio pored bazena, prije dvije godine njujorški studio Ash Nyc lansirao je fotelju „Pillow Chair“ koja je direktno inspirirana talijanskom rivijerom šezdesetih godina. Radi se o fotelji sastavljenoj od „jastučića“ koja vrišti ljeto, a proizvodi se u nekoliko boja. Opsjednutost prugama raste, još jedan trend koji je prisutan u dizajnu jest bojanje stropa na pruge. Egzotika je ključna riječ, a ako pogodite pravu mjeru u prostoru, može vam se učiniti da ste zapravo na nekom karipskom otoku.

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 2)

HAY

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 3)

HK LIVING

Ako niste sigurni da se možete izboriti s ovako upadljivim printom, počnite malim koracima, jastuci su sjajan način da vidite je li vrijeme da u dnevnu sobu uselite novi kauč, ili je bio potreban samo mali slatki upgrade. Također, posteljina je super izbor, buđenje žuto-bijelim prugicama može razveseliti i najtmurniji dan.

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 4)

 HOTEL COLLECTIONIST SYDNEY

Radi se o jednom od onih neodoljivih trendova koji su slatki, šarmantni i u prostor unose dozu humora. Ipak, ne brinite: pravilno doziran uzorak može djelovati jako elegantno. Smeđe, ili bordo u kombinacijom s bijelom izgleda čak i profinjeno. Razmišljajte o predivnom Maroku kao inspiraciji. Ako se odlučite za nježno ružičaste ili zelene pruge, dobit ćete asocijaciju na poznati chic hotel Beverly Hills.

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 5)

STUDIO DIMORE

Unesite dašak ljeta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 6)

LA DI DAR RIAD

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više