Search

Unikatni namještaj brenda Fendi Casa

Unikatni namještaj brenda Fendi Casa

Kolekcija za 2015. predstavljena na pariškom sajmu dizajna interijera Maison et Objet


Image: buro247.com/me

Pogledajte profinjenu luksuznu kolekciju namještaja kuće Fendi Casa, predstavljenu na nedavno održanom sajmu dizajna interijera Maison et Objet u Parizu

Profinjena raskoš dizajna na talijanski način predstavljena je na nedavno održanom vodećem sajmu dizajna interijera u Parizu Maison et Objet gdje je luksuzni brend namještaja Fendi Casa otkrio svoju novu kolekciju za ovu godinu. Kolekcija pršti bogatim nijansama kraljevske plave i elegantne crne prošarana tek ponekim detaljem u žarkoj boji. Luksuzni namještaj izrađen je visokokvalitetnih materijala pa se u kolekciji isprepliću teksture od najfinijeg baršuna, satena i kozje kože. Živost boja ovdje je u ulozi naglašavanja pojedinih dijelova namještaja. Noge, osnova i okviri dolaze u brončanim ili kromiranim finišima, a elegantni okviri naglašavaju ljepotu kože i tkanine.

U skladu s dizajnom kuće Fendi, francuski je arhitekt Thierry Lemaire pojedine je komade namještaja obogatio svojim besprijekornim majstorskim stilom, a najbolji je primjer polukružna sofa "Artù". Dizajner je unio i vlastitu interpretaciju pomoćnog stolića, kojeg karakteriziraju glatke ali jasne linije, a osmislio je i minimalističku sofu imena "Camelot".

U stvaranju nove kolekcije sudjelovao je i arhitekt Toan Nguyen, koji je unio dašak istinske suvremenosti. Jasna geometrija i precizne linije "Serengheti" biblioteke svakog ljubitelja minimalizma mogla bi navesti na ozbiljan trošak, a tko ne bi poželio prileći na "Hampton" sofi koja svojim mekanim linijama poziva na odmor.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više