Search

Vibrantna edicija namještaja s potpisom modne kuće Marni

Vibrantna edicija namještaja s potpisom modne kuće Marni

Inspirirano Kolumbijom


Image: buro247.az

Talijanska modna kuća Marni na Milanskom tjednu dizajna predstavila je kolekciju namještaja inspiriranu između ostalog i kolumbijskim drevnim plesom cumbia

Talijanska modna kuća Marni, u sklopu Milanskog tjedna dizajna, ponovno je oduševila sve svoje poklonike. Nova kolekcija namještaja inspirirana kolumbijskom kulturom, zaintrigirala je sve ljubitelje produkt dizajna u koji se umiješala i moda. I dok su prošle godine u sklopu spomenutog Tjedna dizajna u Milanu imali koncept tržnice, poput onih u Bogoti, Kolumbija je i dalje ostala njihova zemlja vječne inspiracije, ali u malo drugačijem izdanju.

Vibrantna edicija namještaja s potpisom modne kuće Marni (фото 1)

Ovoga puta Marni se fokusirao na drevni ples imena cumbia, koji su u izložbenom prostoru predstavili kroz raskošne tkanine, točnije dugačke suknje autentičnih vibrantnih dezena i motiva. Sličan kolorit pronašao je svoje mjesto, u blažoj varijanti, i na prozračnim elementima namještaja poput naslonjača, ležaljki, stolića, košara i rasvjetnih tijela. Radi se o limitiranoj Marni ediciji namještaja koji je načinjen od kombinacije metala, drva i ručno isprepletenih PVC traka. 

Vibrantna edicija namještaja s potpisom modne kuće Marni (фото 2)Vibrantna edicija namještaja s potpisom modne kuće Marni (фото 3)Vibrantna edicija namještaja s potpisom modne kuće Marni (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više