Search

Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine

Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine

Vila Star


Image: Rajan Milošević,
Level 52

Pogled vrijedi 1000 riječi; u ovom slučaju vizura kroz prozore vile Star proteže se s jedne strane do planine Učke, s druge do Grožnjana, a s treće u daljinu mora, što stvara izniman doživljaj svakom gostu

Smještenu na vrhu brda u Bajkinima, Vilu Star krasi savršena lokacija za sve ljubitelje prirode, ali i romantičnog stila uređenja doma. Vila se nalazi usred bogatih vinograda vinarije Arman, koji čine dio hortikulture eksterijera te povećavaju iskustvo boravljenja u vrtu vile. Vrt je pažljivo projektiran za ugodan boravak, a sastoji se od velikog bazena i ljetne kuhinje koja komunicira s interijerom. Ovo je još jedna ljepotica koju potpisuje studio za arhitekturu i dizajn interijera by Boris Ružić.

Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 1)

Upravo ta komunikacija bitna je za doživljaj harmonije i prozračnosti objekta, čemu pridonosi i koncept otvorenog tlocrta cijelog prizemlja. Osim toga, bogatstvo interijera čini prekrasan bijeli strop s bijelim gredama i nježni tonovi zemljanih boja koji se prelijevaju od zidova do namještaja. Rasvjetna tijela su iz francuske Provanse, a namještaj iz talijanskih renomiranih tvornica. Teksture tkanina – tepiha, zavjesa, posteljine – baziraju se na prirodnim materijalima.
Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 2)
Spoj interijera i arhitekture čini rustikalan stil, koji se nastavio kroz dizajn interijera, no u modernoj interpretaciji. U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe, kao i na katu, gdje se nalaze još dvije sobe s pripadajućim kupaonicama koje prate istu priču. Isto tako, tu je i vinski podrum, nezaobilazan detalj za popuni doživljaj boravka u vili. Sve informacije o ovoj vili i ostalim radovima BR Home tima možete saznati na facebook stranici i na službenoj stranici .
Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 3)
Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 4)
Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 5)
Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 6)
Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 7)
Vila smještena na vrhu brda s pogledom na more i planine (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više