Search

Zaboravite na jednolične kuhinje! U trendu su one u bojama i mogu izgledati jako dobro

Zaboravite na jednolične kuhinje! U trendu su one u bojama i mogu izgledati jako dobro

Odlučite se za šarenu kuhinju!

Image: inattendu.net

Ne kaže se uzalud kako je kuhinja srce svakog doma, a osim za kuhanje, ova prostorija ima zapravo i puno veću ulogu. Mjesto je to u kojem nerijetko pijemo brzinsku kavu, čitamo novine i magazine ili pak za kuhinjskim stolom, otokom ili šankom pišemo mailove i surfamo na računalu. Isto tako, uz kupaonice, uređenje kuhinja jedna je od najvećih investicija kada je riječ o opremanju doma. A ako vam nedostaje ideja i inspiracije za uređenje kuhinje onda ste na pravom ste mjestu.

Naime, sudeći po trendovima koji su okupirali internet ljudi se sve manje odlučuju na one klasične, točnije na one u klasičnim, ziheraškim nijansama bijele, sive, bež. Ono čemu trenutno mnogi teže jesu kuhinje čije su fronte i cjelokupnim izgled u živopisnim ili pak pastelnim nijansama, koje su mudro kombinirane s nekom nijansom koja im može lijepo parirati i u cijelosti dati skladni dojam. 

Dovoljno je da se odlučite na jednu akcentnu nijansu koja će voditi cijelu priču, a prema kojoj ćete onda dalje prilagoditi cijeli scenarij. Tu će veliku ulogu odigrati i materijali te teksture s kojima se na jednak način možete poigrati. Ako ste u fazi uređenja kuhinje i niste sigurno u kojem smjeru krenuti, u nastavku vam donosimo nekoliko inspirativnih ideja i kombinacija šarenih kuhinja koje stvarno izgledaju fantastično. A ako ste se dosad "bojali" boja na tom polju, sada stvarno nema više potrebe za tim… 

Zaboravite na jednolične kuhinje! U trendu su one u bojama i mogu izgledati jako dobro (фото 1)

Zaboravite na jednolične kuhinje! U trendu su one u bojama i mogu izgledati jako dobro (фото 2)

Zaboravite na jednolične kuhinje! U trendu su one u bojama i mogu izgledati jako dobro (фото 3)

Zaboravite na jednolične kuhinje! U trendu su one u bojama i mogu izgledati jako dobro (фото 4)

Zaboravite na jednolične kuhinje! U trendu su one u bojama i mogu izgledati jako dobro (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više