Search

Začinite interijer sofisticiranim zlatnim detaljima

Začinite interijer sofisticiranim zlatnim detaljima

Trend kojem se uvijek vraćamo


Image: Zara Home

Detalji s pozlatom vaš interijer instantno će učiniti raskošnijim, a to ne može proći nezamijećeno

Ukoliko ste se zaželjeli neke efektne promjene u svom interijeru, u kontekstu "malih detalja-velikih promjena", onda vam u tome svakako mogu pomoći zlatni detalji. Naime, kako su već utjecajni dizajneri nagovijestili, jedan od budućih ovogodišnjih trendova u domeni interijera svakako je zlatna nijansa, koje se može jednako dobro uklopiti u sve stilove uređenja. Zlatna je prije svega vječni klasik koja će odlično zaigrati ulogu akcenata, a ujedno prostoru podariti i malo raskošniji i glamurozniji look koji teško da će ostati nezamijećen. Osim što ih je lako uočiti, zlatni detalji funkcionirat će čak i u svojevrsnim monokromatskim uređenjima prostora, jer činjenica je kako će zlatnu prigrliti baš svaki stil.

Začinite interijer sofisticiranim zlatnim detaljima (фото 1)
Ukoliko ste još u fazi "testiranja" zlatne ili se možda dvoumite, dovoljno je da za početak krenete s kakvim dekorativnim detaljem, pa ukoliko vam se učini da je to "to", nije naodmet uklopiti dodatno još kakav ukrasni element, ali i recimo samo jedan veći komad namještaja koji će onda skladno funkcionirati u već postojećoj sredini. Činjenica je da je sa zlatnom poželjno itekako eksperimentirati, ali nikako ne pretjerati. Dozirajte ju sa stilom", a mi vam u nastavku donosimo inspiraciju iz nove Zara Home kolekcije koja obiluje pozlaćenom estetikom.

Začinite interijer sofisticiranim zlatnim detaljima (фото 2)Začinite interijer sofisticiranim zlatnim detaljima (фото 3)Začinite interijer sofisticiranim zlatnim detaljima (фото 4)Začinite interijer sofisticiranim zlatnim detaljima (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više