Search

Zagreb sljedeći tjedan dobiva novi atraktivan bazen

Zagreb sljedeći tjedan dobiva novi atraktivan bazen

Na Sveticama

Urednik: A.P.

Image: John Pavlish

Zagreb na ponos Hrvatske otvara najljepši bazen, koji je od idućeg tjedna novi sportski dom brojnim građanima Zagreba

Vodeni sportovi Hrvatskoj su donijeli najviše osvojenih medalja s Olimpijskih igara i brojnih drugih natjecanja, no građani Hrvatske nedovoljno su aktivni. Novi bazen najbolji je poziv svima da započnu s redovitim rekreiranjem, a upravo plivanje stručnjaci ističu kao jedan od najboljih izbora za aktivnost i rekreaciju.

bazen

Novi kompleks odiše modernim duhom. Privlači već na prvi pogled, a njegovi sadržaji ubrajaju se u najmodernije svjetske izazove kada su bazeni u pitanju. Bazen je najveći i najmoderniji u gradu Zagrebu. Prostire se na nepunih deset tisuća četvornih metara. Sastoji se od velikog olimpijskog bazena (50 m dužine, 25 m širine te 2.2 metra dubine). Uz njega se nalazi bazen za rasplivavanje te bazen za obuku neplivača i djecu.

bazen

Moderan kompleks nudi i brojne druge sadržaje, a posebno je atraktivan wellness program koji uključuje različite vrste sauna, fitness centar, prostore za masažu te posebno uređen zen vrt. Na nekoliko etaža vanjskog prostora koji okružuje bazen, nalaze se sunčališta s drvenim podovima koja će nadolazeće ljetne dane pretvoriti u pravu ljetnu oazu usred grada. Vanjski prostori ovog prekrasnog zdanja okružuju nogometni tereni i stolovi za stolni tenis. Posebno atraktivan teren u ljetnim danima bit će onaj za odbojku na pijesku i badminton. Za najmlađe uređeno je i dječje igralište.

bazen

bazen

bazen

bazen

bazen

bazen

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više