Search

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili

Vila Tajna


Image: Rajan Milošević - Level 52

Postoji jedno posebno mjesto gdje možete vidjeti prekrasna zdanja, a to je prelijepa Istra. Svaka kuća i vila ima svoju priču, a ovu potpisuje Boris Ružić i njegov tim...

U malom mjestu Srebrnići u Istri, koja je bogata prirodnim ljepotama, ali i neodoljivim domovima u koje se želite odmah useliti, nalazi se Vila Tajna. Vanjski izgled na prvi vas pogled poziva na otkrivanje tajni ove vile, a u neke od njih smo proniknuli danas. Ovo zdanje ima četiri zvjezdice i rad je BR Home studija koji je ovog puta preuredio staru istarsku kuću u šarmantan prostor za uživanje i u oazu u kojoj nećete misliti na svakodnevne brige.

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 1)

Interijer kuće prepoznatljiv je po spoju modernog i industrijskog stila s rustikalnim elementima koji daju toplinu prostoru. Otvoren prostor krase pažljivo birani elementi i namještaj koji daje prostoru puninu i poseban stil. Namještaj i dekor baziran je na prirodnim materijalima i bezvremenskim bojama. Upravo je "bezvremenost" pojam koji nosi autorski pečat Borisa Ružića. Jednako tako, Boris preferira bojenje svih zidova u neku od finih zemljanih tonova. Tako je u prizemlju nježna siva odlično spojila sve elemente u prostoru, a svaka je spavaonica dobila svoju boju prema nijansama pripadajuće kupaonice.

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 2)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 3)

KETTAL garnitura za sjedenje, koja je prvotno imala namjenu poslužiti kao namještaj za otvorene površine, smještena je u dnevni boravak, gdje se odlično uklopila u stil interijera. Još jedan prepoznatljiv element koji koristi u interijeru je kamin, koji je u ovom slučaju obučen u čeličnu oblogu i obojen u crno, te svojom masivnošću daje jak karakter interijeru. 

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 4)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 5)

Ugođaj je proveden je i kroz kupaonice koje su obložene dekorativnom keramikom Memory of Cerim, modernom interpretacijom rustikalnih motiva koji su se nalazili na pločicama naših predaka. Svaka kupaonica je u drugačijoj boji, koja se zatim proteže kroz detalje pripadajuće spavaće sobe.

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 6)

Glavna soba je posebno zanimljiva i luksuzna zbog velike ležeće kade u pretprostoru sobe, također oplemenjenim Memory of Cerim keramikom. Posebna pažnju posvećena je projektiranju rasvjete, s naglaskom na ambijentalnu atmosferu. Kako bi se stvorio što ugodniji i intimniji osjećaj u kući, rasvjeta je bazirana na usmjerenoj rasvjeti koja naglašava pojedine kutke prostorije. Prekrasan dom poziva na uživanje tijekom ljeta, ali i na istraživanje svih tajni ovog zdanja kao i prirode koja ga okružuje.

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 7)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 8)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 9)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 10)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 11)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 12)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 13)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 14)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 15)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 16)

Zamislite odmor u ovoj istarskoj vili (фото 17)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više