Search

Zanimljive novosti iz studija Ane Tevšić

Zanimljive novosti iz studija Ane Tevšić

Novi proizvodi u poznatom zagrebačkom produkt dizajn studiju

BURO.


Image: Sanjin Kaštelan

Na nedavno održanoj prezentaciji u Dežmanovom prolazu, Ana Tevšić predstavila je nove kolekcije vrhunskih proizvoda koje možete pronaći u njezinom studiju. Poželjet ćete ih u svom domu!

Taj nepogrešivi stil skandinavskog dizajna osjeća se u svakom kutku jednog od omiljenih zagrebačkih produkt dizajn studija. A nedavno su stigle i nove kolekcije odličnih proizvoda. Zavirite s nama u studio Ane Tevšić!

Traveller Latitude je nastavak na prijenosnu lampu Traveller; dugačka stalaža napravljena od bakra i ogromnih drvenih kotača. Latitude se može postaviti u hodnik za odlaganje cipela i torbi, u dnevni boravak za odlaganje najdražih knjiga ili pak u spavaću sobu za obiteljske fotografije.

Voir ručno ogledalo je drvena skulptura čija se prava funkcija otkrije tek kada se prevrne na stranu. Ručno ogledalo koje ne morate skrivati!

Voir stalak za nakit je inspiriran gustom šumom i hladnom rijekom; drveni stošci služe za odlaganje prstena, bakreni okvir za ogrlice, drveni plitki valjak za narukvice te razni otisci u samom mramoru služe za odlaganje naušnica i ostalog nakita.

Poise stol i stolac za šminkanje služe kao podsjetnik ženama da ne mora nužno sve biti savršeno, te da - poput ovog razbijenog odraza koji formira neke nove i prekrasne kadrove - svaka različitost nosi svoju ljepotu na koju trebamo biti ponosne.

Sve proizvode pronađite na adresi Dežmanova 4 ili posjetite stranicu anatevsic.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više