Search

Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson

Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson

Tekst: BURO.


Koliko puta ste upotrijebili termin rad od kuće prije 2020. godine? Vjerojatno samo nekoliko puta prilikom pretraživanja Pinteresta i dok ste sebi u glavi sklapali neki zamišljeni interijer. A koliko puta ste te dvije riječi izgovorili od ožujka? Vjerojatno toliko puta da ste već prilagodili jedan dio doma za rad od kuće.

Na neke dane nam je skroz ok ostati kod kuće, bez jurnjave preko pola grada i trčanja na sastanke. U tom pregledu novog normalnog i situacije u kojoj smo manje više svi prisiljeni raditi na taj način, pronašli smo kućni ured blogerice Kristin Jackson koji je čista inspiracija bilo da volite klasičan stil interijera, minimalizam ili retro uplive. Ovaj ured je sve od navedenog, ali je prije svega sjajan prostor u kojem dominira bijela boja, mesing i drvo.

Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson (фото 1)

Kristin je prilikom uređenja krenula od dva stara ormarića koji su pripadali njezinom ocu. Radi se o vitrinama koje je uklopila u zid, a koje sada koristi kako bi u njima čuvala rekvizite neophodne za dekoraciju i snimanja.

Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson (фото 2)

Na sredini prostorije smjestila je okrugli stol za koji je posebno izradila dugi stolnjak koji sada koristi kao mjesto za ostavljanje sitnica , ali i kao prostor na kojem sklapa nove mood boardove za svoje projekte. Stolnjak je napravila od draperija koje je imala u kući jer se prilikom uređenja vodila principom da iskoristi što više elemenata koje već posjeduje. Iznad stola je fantastičan Hudson Valley “Boca” luster od mesinga koji se savršeno slaže uz zakrivljene ormariće i prati tu temu.

Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson (фото 3)

Dodala je veliku policu koju je napunila omiljenim knjigama, ali i onim koje su joj neophodne za posao. Umjetnine u ovom prostoru imaju važnu ulogu budući da su slike, grafike i printevi raspoređeni po zidovima. Tu je i nekoliko vintage stolica u kombinaciji metala, španjolske trske i pliša koje je pronašla na Amazonu.

Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson (фото 4)
Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson (фото 5)
Zavirili smo u kućni ured blogerice Kristin Jackson (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više