Search

Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi

Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi

Tekst: BURO.


Godinama volimo zavodljivu estetiku kakvu Negin Mirsalehi prikazuje na svom Instagramu. Popularna influencerica sada je i poduzetnica koja vodi beauty brend Gisou. Jednako pažnje koliko je posvetila uklapanju svog feed-a i pokretanju posla, posvetila je i uređenju dupleksa u Amsterdamu u kojem živi sa svojim suprugom Mauritsom Stibbeom. Stan je smješten na kanalu, u zgradi od crvene cigle u kojoj se nekada nalazila vatrogasna postaja, a novi život prostoru je udahnuo Framework studio.

Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 1)
Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 2)
Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 3)

Arhitekti su se odlučili za minimalistički stil. a paleta se vrti oko sličnih bijelih i krem tonova koji bude asocijaciju na smirenost kako bi se ukućani što lakše diskonektirali od užurbanog grada. Od kuhinje, preko dnevne sobe, pa sve do stepenica i spavaćih soba sve je u jako sličnom tonu i stilu, uz izuzetak nekoliko mjesta gdje pažnju plijeni uporaba drveta, kao i prepoznatljivi komadi namještaja kao što je crvena C5 lounge fotelja koju je Klasu Grabe dizajnirao tijekom pedesetih godina. Pored nje je smještena jednostavna stolica koju je izradio mladi umjetnik Rino Claessens.

Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 4)
Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 5)

Formalna blagovaona je jako zanimljiva i tu su spojeni vintage i suvremeni komadi. Dominira ogroman stol „Melting Pot“ za čiji dizajn je odgovoran Dirk Vander Kooij, a oko njega su postavljene „Pamplona“ stolice koje je još šezdesetih osmislio Augusto Savini. Na zidu je fotografija Bastiaana Woudta „Skyline Candle Light“ iz njegove nepalske serije, a na komodi do nje je apstraktna skulptura Arnoa de Clercqa, dok se kao dodatni detalj u toj prostoriji nalazi i drvena stolica „S“ u žutoj boji Vernera Pantona iz 1966. godine.

Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 6)
Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 7)

Stan se prostire na dvije etaže, a spavaća soba i glavna kupaona su zaklonjeni od pogleda i uređeni su u jako minimalističkom stilu, gdje su odmor i uživanje glavna funkcija. Daska iznad kreveta izrađena je od svijetlog drveta, a jedini komad u sobi jest neobičan noćni stolić koji je djelo Florsa Wubbena za njujoršku galeriju The Future Perfect. Kupaonica je u sličnom stilu, s tim da je paleta boja koja vlada u donjem nivou tu malo toplija, boje su iste, ali nijanse koje su korištene imaju malo žute u sebi. I očekivali smo da osnivačica brenda za njegu kose ima tako fantastičnu kupaonicu za isprobavanje svih novih proizvoda.

Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 8)
Zavirili smo u penthouse u kojem živi popularna influencerica Negin Mirsalehi (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više