Search

Zavirite u domove slavnih

Zavirite u domove slavnih

Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom, Robert Downey Jr., Annie Leibovitz...


Image: Buro247.ru

Tržište nekretnina postaje meta medija čim se neka od zvijezda odluči za kupnju nove luksuzne imovine

Zbog čestih selidbi kako bi bili bliže projektu na kojem rade ili zbog ljubavi prema određenom gradu, zvijezde ponekad kupuju i više nekretnina u različitim dijelovima svijeta kako bi svugdje imali komadić doma. Tko je u posljednje vrijeme kupio novi stan, vilu ili ranč, pogledajte u nastavku.

Leonardo DiCaprio aktivno kupuje nove nekretnine

U posljednjih 6 mjeseci hollywoodski glumac je kupio čak tri nove nekretnine. Sve je počelo u veljači s kupnjom kuće u Kaliforniji za 5,2 milijuna dolara u četvrti Palm Springs. Za mjesec dana kupio je stan za 8 milijuna dolara u Donjem Manhattanu te na kraju trosobni stan u četvrti Greenwich Village za 10 milijuna dolara. Cijena posljednjeg je opravdana njegovim luksuznim tehnološkim kvalitetama, poput tuša gdje je voda obogaćena vitaminom C, sistema pročišćivanja zraka i vode, aromaterapije i prilagođavanja svjetlosti da izgleda poput izlaska sunca.

Robert Downey Jr. i ranč u Kaliforniji

Robert Downey Jr. nije krenuo u megalomanski pohod na tržište nekretnina poput njegovog kolege DiCaprija, zadovoljio se rančem u Los Angelesu. Radi se o prizemnici iz 1947. godine koja ima 180 četvornih metara, četiri spavaće sobe, dvije kupaonice i veliki vrt.

Orlando Bloom u susjedstvu Taylor Swift

Nakon rastave od Mirande Kerr, Orlando Bloom ostaje vrlo zauzet. Osim filma "Hobit: Bitka pet vojski" koji je sad u postprodukciji, kupio je i novi stan u New Yorku. Stan za 4,9 milijuna dolara nalazi se u zgradi iz 1882. godine i sastoji se od tri spavaće sobe, dnevne sobe, blagovaonice, garderobe, kupaonice i gostinjske sobe, a na katu iznad njega živi Taylor Swift.

Novi stan Annie Leibovitz na Manhattanu

Poznato je kako fotografkinja Annie Leibovitz voli živjeti na visokoj nozi, pa je tako nakon prodaje kuće kupila penthouse s pogledom na Central Park u zgradi iz 1910. godine sa simpatičnim unutrašnjim dvorištem. Tri spavaće sobe, visoki stropovi, drveni podovi te Robert De Niro u susjedstvu - sve je to Annie morala platiti 11,25 milijuna dolara.

Dr. Dre u bivšoj vili Gisele Bündchen

Nakon što je udio svoje kompanije Beats Electronics prodao tehnološkom divu Appleu za 3 milijarde dolara, Dr. Dre je odlučio kupiti preuređenu vilu u Kaliforniji u kojoj je nekada živjela Gisele Bündchen. 1600 četvornih metara s bazenom, bibliotekom, dvoranom, šest spavaćih soba i velikom dnevnom sobom koštali su repera 40 milijuna dolara.

Tajni kupac vile Walta Disneya

Vila u predgrađu Los Angelesa u kojoj je Walt Disney živio 17 godina do svoje smrti je krajem lipnja dobila novog vlasnika. Ime kupca je ostalo skriveno, poznato je samo da je uspio sniziti cijenu s 90 milijuna na 74 milijuna dolara. Ova golema vila sastoji se od 89 spavaćih soba, 17 kupaonica, privatnog kina, fitness dvorane, bazena, vinskog podruma te teniskog igrališta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više