Search

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne

Projekt studija Waldo Works

Tekst: D.D.


Image: Buro247.ru

Novi broj magazina "Interior + Design" posvećen je modi, i to u suradnji s magazinom System i globalnom online platformom Büro 24/7, stoga ne čudi da je baš za to izdanje model i glumica Cara Delevingne odlučila otvoriti vrata svog doma. Kada zbog poslovnih obaveza ne putuje cijelim svijetom, Engleskinja se povlači u svoj stan u zapadnom Londonu koji je uredio arhitektonski studio Waldo Works. Najdojmljiviji prostori su definitivno kućno kino, kao i kupaonica koja je u cijelosti obavijena freskom oblaka, a ova oaza manekenke smještena je u kući iz georgijanskog doba, kada je niknula čitava slavna četvrt Mayfair.

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 1)

Svaka prostorija na drugačiji način reflektira osobnost i stil vlasnice - u blagovaonici se oko drvenog stola nalaze dizajnerski stolci u različitim bojama, a zid u dnevnom boravku obojen u edvardijansko plavu nijansu. Potpuna suprotnost ovim prostorijama, koje obiluju jarkim bojama, je garderoba manekenke u kojoj su komoda i ormari izrađeni od kombinacije dvaju neutralnih nijansi - boje svijetlog drva i sive, tek s pokojim bakrenim detaljem. Taj se prostor, baš kao i potpuno bijela prostorija koja je make-up zona, nalazi u privatnom dijelu stanu. Bijelom su obojeni i zidovi u drugom dnevnom boravku u kojem pažnju privlači neonska zidna svjetiljka "LOVE".

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 2)

Inače minimalističkom kupaonicom dominiraju zidovi oslikani nebeskim oblacima, a stvorena za opuštanje je i spavaća soba - bjelinu prostorije manekenka je razbila s tamnoplavim baldahinom iznad kreveta. No, kada se bori s jet lagom Delevingne najrađe boravi u kućnom kinu gdje se nalazi ogroman kauč za 14 osoba. Zidovi kućnog kina obojeni su tamnozelenom i ljubičastom bojom te su lišeni prozora, odnosno danjeg svijetla, kako bi ugođaj bio potpun, a ispod neonskog natpis "Fries" nalazi se mini bar za goste s kojima se najčešće druži upravo tamo.

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 3)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 4)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 5)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 6)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 7)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 8)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 9)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 10)

Zavirite u eklektičan londonski dom Care Delevingne (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više