Search

Zavirite u luksuzan stan Alexandera Wanga

Zavirite u luksuzan stan Alexandera Wanga

Cool stan se prodaje


Image: buro247.ru

Moderno uređen loft mladog modnog dizajnera, vrlo će brzo pronaći svog kupca, s obzirom da se radi o muškom stanu s odmjerenim stilom i naglašenom estetikom neutralnih tonova

Bivši kreativni direktor modne kuće Balenciaga, mladi Alexander Wang svoj luksuzni dom u New Yorku odlučio je prodati. Riječ je svojevrsnom moderno dizajniranom loftu čija je cijena ni manje ni više nego 3,750.000 američkih dolara. Radi se o čak 235 kvadratnih metara potkrovnog stana u kojem prevladavaju neutralni svijetli tonovi naglašeni tamnim, u nekim dijelovima i kožnim detaljima te podnim oblogama, ali i stropnim efektnim reljefom. Prostrana kuhinja izrađena od inoksa zaštitni je znak industrijskog stila, koji je u posljednje vrijeme prisutan svugdje, a na nju se nadovezuje i blagovaonski dio. Sve skupa funkcionira u obliku open spacea, što je nekako i logično ako u obzir uzmemo pozamašnu kvadraturu stana.

Zavirite u luksuzan stan Alexandera Wanga (фото 1)

Stilski pomalo različita, ali itekako raskošna, svakako je kupaonica s prevladavajućim mramorom, i na zidu i podu, dok su se detalji s pozlatom na pojedinim elementima sjajno u tu priču nadovezali. Sveukupni dojam ovog muškog stana s odmjerenim stilom, uz koji se veže i naravno, ime traženog modnog dizajnera, vjerujemo da će instantno pronaći svog kupca.

Zavirite u luksuzan stan Alexandera Wanga (фото 2)

Zavirite u luksuzan stan Alexandera Wanga (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više