Search

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna

"Caruso"


Image: Službena stranica Paolla Cappella

Predstavljamo vam genijalan dizajn zvučnog ormarića talijanskog dizajnera Paola Cappella, koji je ujedinio moderne linije namještaja i digitalnu tehnologiju s dizajnom simpatičnih starinskih gramofonskih truba kakve su dominirale domovima sredinom prošlog stoljeća

Paolo Cappello talijanski je dizajner iz Verone koji stoji iza dizajna zvučnog ormarića "Caruso" koji je izradio za poznati talijanski brend namještaja Miniforms. Ormarić "Caruso" u svojih 100 centimetara širine dolazi u cijeloj paleti boja i kombinacija, među kojima su bijela sa tamnosivom "trubom", svijetlosiva s koraljnom, zatim crna sa žutom, orahov furnir s crnom "trubom", a najviše nam je zapeo za oko prekrasan hrastov furnir sa zlatnom "trubom" koji već zamišljamo u svom dnevnom boravku, iako je, složit ćete se, doista teško odlučiti se za najljepši primjerak. Gramofonska truba ovdje je zapravo ugrađeni zvučnik izrađen od keramike, a može se pohvaliti i brojnim prednostima moderne tehnologije pa se na njega možete spojiti sa svojim pametnim telefonima i tabletima putem Bluetootha.

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna (фото 1)

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna (фото 2)

"Želio sam dizajnirati nešto što će glazbu vratiti u njezinu izvornu formu, čak i danas u digitalno vrijeme. Nešto sa snažnim, klasičnim i prepoznatljivim izgledom. Proizvod koji će svatko prepoznati i spoznati da se radi o ormariću koji reproducira glazbu iako glazbu uopće ne čuje", izjavio je Cappello. 

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna (фото 3)

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna (фото 4)

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna (фото 5)

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna (фото 6)

Zvučni ormarić za sve ljubitelje dobrog zvuka i lijepog dizajna (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više