Search

Karl Lagerfeld dizajnirao spa centar

Karl Lagerfeld dizajnirao spa centar

Tema: Grčka mitologija

ESPA, tvrtka koja se proslavila najboljim spa hotelima i organskim kozmetičkim proizvodima, krajem studenog će ponovno otvoriti vrata svog spa centra u Monte Carlu. Na obnovi centra radio je sam maestro Karl Lagerfeld koji je kao osnovnu temu odabrao grčku mitologiju. Lagerfeld se posvetio dizajnerskoj obnovi vanjskog bazena i restorana Joël Robuchon koji je svojedobno nagrađen dvjema Michelinovim zvjezdicama. Sada će se u redizajniranom spa centru za koji je zaslužan francuski arhitekt Jacques Garcia, posjetiteljima nuditi tretmani inspirirani antičkom Grčkom te individualni programi izrađeni nakon pomnog savjetovanja s klijentom.

karlspa

Spa ponuda temelji se na spoju moderne tehnologije i drevnih terapeutskih rituala iz cijelog svijeta za njegu muške i ženske kože. Sada ESPA nudi četiri nova paketa tretmana nazvana prema imenima grčkih bogova: Eros, Posejdon, Heraklo i Hera. Tretmani „Eros“ namijenjeni su isključivo za parove, „Heraklo“ je dizajniran posebno za muškarce, a „Hera“ - za mlade majke ili one koje će to tek postati. Paket „Posejdon“ mogu koristiti svi, a u ponudi se nalaze razne tretmani za detoksikaciju tijela.

karlspa

karlspa

ESPA tretmani dostupni su u dva privatna apartmana, u pravim mini spa centrima. Oba apartmana su opremljena hidromasažnom kadom, svjetlima, tušem s ugrađenim hamamom, garderobom i odvojenim WC-om. Privatne apartmane možete rezervirati na čak tri sata i uživati u elizejskim tretmanima. Također, klijenti se mogu opustiti i u otvorenom bazenu sa slanom termalnom vodom koji je, kao što smo ranije spomenuli, u olimpskom stilu dizajnirao sam maestro Karl Lagerfeld.

karlspa

karlspa

karlspa

karlspa

karlspa

karlspa

Tekst: M.T./L.B.

više