Search

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju

Iggy Concept Store


Nije bilo potrebno dugo vremena kako bi concept store Iggy postao jedno od it mjesta o kojem pričaju zagrebačke fashionistice. Za njega je zaslužna Igrajna Vargek koju jako dobro poznajemo zbog odličnih stvari koje radi za poznati WGW koji je zbog toga doživio pravi 'come back'. Sada nas Igrajna razveseljava ponovno, osobito one koji su obožavatelji domaćeg dizajna ili su i sami jedni od njih.

Iggy Concept Store čini jedinstvenim činjenica kako nam on donosi komade isključivo hrvatskih dizajnera - Buried Clothes, Lunar, Perleraj, Sonja Lamut, Anamarija Asanović, Bubu with Love, Maja Blažek i Marita Stanić, Jelena Azinović (clr torbe), Grupa Vile, Goo Moo, Lana`s Duckass, Romina Anžek, Lamperaj, Druid, Sexy Plexy, Mammii, Woodoir, Bijoux Foux, Tuesday paranoia, WGW i Le Prase. I to su samo neki od brendova jer se ponuda stalno širi i mijenja te nas tako neprestano mami da provjerimo što ima novoga, osobito jer se radi o najpopularnijim mladim imenima.

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 1)

Ipak, sada već većini poznatu adresu Varšavsku 10 ne morate posjetiti samo s ciljem shoppinga, već možete doći na druženje, izložbu, reviju i razne druge akcije kojih će s vremenom biti sve više i više. Upravo zato, s naglaskom na opuštenost i dobru zabavu, savjetujemo da se uputite tamo u što skorije vrijeme!

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 2)

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 3)

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 4)

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 5)

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 6)

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 7)

Concept store u Zagrebu koji svi obožavaju (фото 8)

Tekst: Tina Bačić
Foto: Iggy 

Leave a comment

više