Search

Yoga centar kao oaza mira

Yoga centar kao oaza mira

Pink Elephant Yoga House


Jedan od omiljenih prostora redakcije Büro 24/7 u Zagrebu je Pink Elephant Yoga House. Samim ulaskom u njega već se osjećate smirenijima, a svi mi volimo vrijeme koje posvećujemo sebi provesti ugodnom ambijentu. Naravno to je samo jedan od razloga zašto ga vole oni koji prakticiraju yogu na poznatoj zagrebačkoj adresi, u Gundulićevoj ulici 63. Filozofija Pink Elephanta predstavljena je u spajanju drevne, tradicionalne Ashtanga yoga prakse i zapadnog, gradskog načina života te kao takva predstavlja izuzetno koristan alat za suočavanje s modernim i izazovnim vremenima. U Pink Elephantu naglašeni su svi pragmatični aspekti ove drevne discipline, od onog tjelesnog do filozofskog, s ciljem da svaka osoba, već od prvog susreta, osjeti promjene u tijelu i umu koje pozitivno utječu na svakodnevni život.

Yoga centar kao oaza mira (фото 1)

U Pink Elephant Yoga House možete se upoznati s ovom drevnom disciplinom i kroz literaturu, a zanimljiv detalj su inspirativni citati raspoređeni po prostoru koji vas podsjećaju da zastanete i uživate u trenutku koliko možete.

Pink Elephant, ime je iza kojeg stoje Petra Friganović i njezin partner, Marco Bianco. Osnovali su i prvi Institut za Yogu koji s radom započinje na jesen. Cilj je Instituta formirati novu generaciju učitelja s visokim znanjem o svim aspektima yoge i njihovoj pravilnoj upotrebi u današnjem, modernom društvu zapadnog čovjeka. Sadržavat će višegodišnji program obrazovanja za yoga učitelje, one koji to žele postati i one koji žele dublje zakoračiti u svijet yoge i jednostavno produbiti svoje znanje o svim aspektima ove discipline. Program je zasnovan na desetogodišnjem iskustvu vođenja obuke za yoga učitelje u Hrvatskoj i diljem svijeta, a u timu nastavnika, osim Pink Elephant učitelja, sudjelovat će i razni stručnjaci iz drugih zemalja svijeta. 

Yoga centar kao oaza mira (фото 2)

Yoga centar kao oaza mira (фото 3)

Yoga centar kao oaza mira (фото 4)

Yoga centar kao oaza mira (фото 5)

Yoga centar kao oaza mira (фото 6)

Yoga centar kao oaza mira (фото 7)

Yoga centar kao oaza mira (фото 8)

Yoga centar kao oaza mira (фото 9)

Yoga centar kao oaza mira (фото 10)

Yoga centar kao oaza mira (фото 11)

Yoga centar kao oaza mira (фото 12)

Yoga centar kao oaza mira (фото 13)

Tekst: T.B.
Foto: Maja Kljajić 

Leave a comment

više