Search

Karl Lagerfeld dizajnira logo za hotel Sofitel So

Karl Lagerfeld dizajnira logo za hotel Sofitel So

Maestro kreira amblem novog hotela u Singapuru


Osim postojane suradnje s modnim kućama Chanel i Fendi, Karl Lagerfeld niže uspjehe i u drugim projektima. Tako je za poznati kozmetički beauty brend Shu Uemura kreirao seriju umjetnih trepavica, za online butik Net-A-Porter liniju odjeće, s brendom Agusta Westland lansirao je seriju helikoptera premium klase, a za automobilsku kuću Rolls-Royce pripremio je posebni editorijal. Lagerfeldova posljednja suradnja je ona s hotelom Sofitel So Singapore za kojeg maestro dizajnira novi logo.

Sofitel So relativno je novi brend u kategoriji dizajn hotela koji je 2011. godine pokrenuo francuski hotelijerski lanac Sofitel Luxury Hotels. Suradnja s renomiranim dizajnerima svojevrsna je hotelska posjetnica. Tako je Kenzo Takada projektirao Sofitel hotel na otoku Mauricijusu, a Christian Lacroix Sofitel So u Bangkoku.

karllagerfeldsofitel

Logo singapurskog hotela Sofitel So utjelovit će originalni dizajn hotelskog kompleksa te atmosferu koja spaja klasični francuski duh i lokalni kolorit.

Sofitel So nalazi se u zdanju iz XIX. stoljeća s neoklasičnim pročeljem i maštovitim interijerom koji je u sebi spojio klasicizam i suvremeni dizajn. Hotel je smješten u srcu poslovne četvrti grada, a svojim posjetiteljima nudi 134 prekrasne sobe za čiji je interijer zaslužna Miaja Design Group. Novi logo će biti predstavljen za nekoliko mjeseci povodom otvorenja hotela koje se planira sredinom 2013. godine.

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više