Search

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like'

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like'

U samom središtu grada


U samom središtu Zagreba na prestižnoj lokaciji križanja Vlaške i Draškovićeve ulice, sinoć se otvorio prvi gradski art hostel 'Like'. Smješten u unutrašnjost potpuno adaptirane povijesne zgrade koja je izvana zadržala prepoznatljiv zagrebački štih, hostel predstavlja prvi gradski art hostel s potpuno klimatiziranim i luksuzno uređenim interijerom, opremljen dizajnerskim namještajem.

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 1)

U hostelu su 82 ležaja raspoređenih na 17 soba. Od tog broja, devet je dvokrevetnih soba hotelskog tipa s vlastitom kupaonicom, a preostale sobe imaju od četiri do maksimalno osam ležaja s vlastitim kupaonicom. Ovaj hostel predstavlja vrh standarda kada je u pitanju moderan i funkcionalan hostelski smještaj.

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 2)

Lobby je središnji prostor hostela, zajedničko mjesto okupljanja, druženja, ispijanja pića u caffeu i gledanja TV prijenosa na LCD prijamniku. Također, korisnici mogu zaigrati neku od omiljenih igara na Playstation konzoli, a tu su i prijenosna notebook računala za besplatno surfanje (uz dostupan Wi-Fi).

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 3)

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 4)

Hostel 'Like' ime je dobio zahvaljujući profilu budućih korisnika i prijatelja. Mlada generacija koja je on-line 24 sata na dan i obožava društvene mreže, život, druženje, zabavu i učenje. 

Do glavnog gradskog trga bana Josipa Jelačića i glavne gradske shopping ulice, te središnjih gradskih kafića, restorana, muzeja, kazališta i klubova, hostel dijeli svega nekoliko minuta hoda što čini uzbudljivi zagrebački život nadohvat ruke.

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 5)

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 6)

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 7)

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 8)

Zagreb dobio prvi art hostel 'Like' (фото 9)

Tekst: T.K.
Foto: PR 

Leave a comment

više