Traži

14 veselih modela Ženskog rokovnika za 2014. godinu

14 veselih modela Ženskog rokovnika za 2014. godinu

Novi modeli osmišljeni u suradnji s mladim hrvatskim kreativcima

Tekst: BURO.


Poznati Ženski rokovnik već broji velik broj fanova! Žene jednostavno ne mogu bez ovog važnog dodatka, a hrvatski dizajn proizvod nastao je sasvim slučajno, iz osobne potrebe za dobro strukturiranim i dizajnom atraktivnim planerom mlade poduzetnice Dunje Tadić. Naime, Dunja je 2009. godine u suradnji s kolegicama napravila prvi primjerak koji je istog trenutka osvojio mnoge i do danas postao omiljeni spasilac ženskog vremena.  

Nakon uspješne suradnje s poznatom modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, Ženski rokovnik za 2014. napravljen je u suradnji s osam mladih hrvatskih kreativaca. Osam naslovnica, od ukupno 14, radili su mladi hrvatski kreativci među kojima su And You by Ana, Atelje BomBona Kečkica, Friki Fimo, Lolina Kućna manufaktura, Studio Micica, Nohaa, PUCE. i Urshoes.

14 veselih modela Ženskog rokovnika za 2014. godinu (фото 1)

Zašto je ženski rokovnik idealan godišnji planer? Zato što ovaj "pomoćnik" za organizaciju obaveza i aktivnosti, pored planera, sadrži i ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke, te brojne zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim od klasičnih planera i rokovnika. Tu je PMS kalendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje planirate pogledati i mnoge druge. Također njegov dizajn i dimenzije optimizirani su za žensku torbicu!

14 veselih modela Ženskog rokovnika za 2014. godinu (фото 2)

Kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe svojih korisnica, Ženski rokovnik je napravio početkom lipnja anketu: 1280 žena koje ga koriste dale su neprocjenjivo važan doprinos izradi i konceptu izdanja za 2014. Tako su neke rubrike zamijenjene novima, a cijeli rokovnik je dobio još osobniji 'touch' s rubrikama poput: Moje novogodišnje odluke, Prioriteti po mjesecima, Sitnice koje su me usrećile te mnogim drugim.

14 veselih modela Ženskog rokovnika za 2014. godinu (фото 3)

14 veselih modela Ženskog rokovnika za 2014. godinu (фото 4)

I ove će se godine Ženski rokovnik 2014. moći kupiti u Avenue Mallu (do 31. prosinca) i u svim DM trgovinama u Hrvatskoj po cijeni od 89,90 kn. Najnovije informacije o Ženskom rokovniku možete pratiti i putem njegove Facebook stranice.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar