Search

Hotel Monte Mulini u društvu najboljih

Hotel Monte Mulini u društvu najboljih

Prvi boutique hotel s pet zvjezdica u Rovinju potpisuje poznati arhitektonski studio Wimberly Allison Tong & Goo


Smješten na atraktivnoj lokaciji, uz samu obalu te u neposrednoj blizini starogradske jezgre, okružen bogatim i raznovrsnim mediteranskim raslinjem te nenametljivo arhitektonski uklopljen u prirodni ambijent stoljetne park-šume Zlatni rt, smjestio se Hotel Monte Mulini - prvi boutique hotel s pet zvjezdica u Rovinju. Arhitekturu hotela, koji svojim izgledom plijeni pažnju gostiju i interes branše potpisuje poznati arhitektonski studio Wimberly Allison Tong & Goo, tvorci hotela grupacija Ritz-Carlton, Hilton, Le Meridien, One&Only, Four Seasons i Kempinski.

 Monte Mulini

U sklopu hotela, koji raspolaže s 99 soba i 14 suiteva iz kojih se pruža veličanstveni pogled na rovinjsku starogradsku jezgru nalaze se i dva fine dining restorana – Wine Vault i Mediterraneo, te ekskluzivan wellness centar veličine tisuću četvornih metara koji će zadovoljiti i najistančanije prohtjeve gostiju.

Monte Mulini

Hotel Monte Mulini u članstvu je "The Leading Hotels of the World", prestižne svjetske hotelijerske organizacije osnovane daleke 1928. godine sa sjedištem u New Yorku i danas broji 430 najluksuznijih hotela, destinacija i spa centara u više od 80 zemalja diljem svijeta. Naime, da bi hoteli uspjeli ući u prestižno članstvo moraju pripadati kategoriji luksuznih hotela i zadovoljavati najviše standarde u vezi smještaja, usluge, ponude hrane i pića, ponašanja zaposlenika i sadržaja. Upravo samo najuspješnijim objektima svijeta odobrava se pristup u članstvo organizacije The Leading Hotels of the World, čime se osigurava kontinuirano poštivanje visokih standarda kvalitete ove organizacije.

Monte Mulini

Maistrin hotel Monte Mulini ponosni je vlasnik i priznanja najvećeg svjetskog web sitea za putovanja Trip Advisora. "Certificate of Excellence Award" je potvrda kojom se nagrađuje izvrsnost u turističkoj i uslužnoj industriji, a dodjeljuje se objektima diljem svijeta koji dobivaju izvanredne ocjene gostiju na ovoj web stranici. Hoteli u konkurenciji moraju održavati ukupni rejting s četiri ili više od ukupno pet bodova, a boduju se ocjene gostiju. Hotel Monte Mulini ostvario je pet bodova i time ušao u deset posto hotela, restorana i uslužnih objekata objavljenih na Trip Advisoru koji dobivaju tu nagradu. 
Osim toga, Monte Mulini ovjenčan je i rješenjem Ministarstva turizma RH- a kojim mu je odobrena oznaka kvalitete "Q" za usluge u hotelijerstvu. Oznaka ''Q'' potvrda je ne samo dostignute kvalitete usluge, nego i ulaganja u razvoj, promicanja i neprestanog poboljšavanja kvalitete.

Monte Mulini

Monte Mulini

Monte Mulini

Monte Mulini

Tekst: S.R.
Foto: PR 

Leave a comment

više