Search

Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to!

Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to!

Tekst: BURO.

Svi znamo taj osjećaj, onda kada lijeno scrollamo po Instagramu u stilu Alise koja sve dublje pada u rupu. Dolje, dolje, dolje... A onda naiđe ta jedna slika, za koju niste ni znali da ste je zapravo tražili. I nekako je sve tu. Kompozicija nije savršena, možda je svega previše, oko znatiželjno luta... Ali istovremeno sve to funkcionira kao cjelina. Baš takvi su kadrovi na profilu Nomibis i u pitanju su scene iz obiteljske kuće para Fabienne Nominé i Pascala Bissona. Oni su vlasnici vintage trgovine i predmete kupcima predstavljaju u real life scenografiji vlastitog doma.

Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 1)
Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 2)
Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 3)

A njihova obiteljska kuća je prava riznica čuda! Tu su originalni predmeti iz 18. stoljeća koji se nalaze tik uz one iz osamdesetih godina 20. stoljeća. Za ljubitelje detalja Nombis profil je svojevrsno online hodočašće. Jednostavno nije moguće popisati sve genijalne komade koje je ovaj par do sada skupio i prikazao na slikama. Fabienne i Pascal se ovim poslom bave posljednjih 20 godina i za to vrijeme su postali istinski profesionalci kada je vintage lov u pitanju. Njihov privatni i poslovni život se isprepliću u jednom prostoru i sve je zaista jedinstveno i kompletno autentično. Radi se o ljudima koji žive svoju strast i toliko uživaju u potrazi za neobičnim i drugačijim komadima da im nije nimalo žao ako nešto ne pronađe svog kupca, oni su spremni zauvijek udomiti svaki od izabranih predmeta.

Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 4)
Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 5)
Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 6)

Zapravo, posjedovali su dvije radnje s antikvitetima, ali kada su prije deset godina izradili svoj website i istovremeno otkrili moć Instagrama odlučili su se da počnu s radom od kuće, što im je dalo još slobodnog vremena. Čim su postavili prve slike na Instagram potencijalni kupci su sami počeli pisati raspitujući se postoji li mogućnost da kupe nešto iz te kuće uređene s mnogo pažnje. I dan danas Fabienne i Pascal osobno vode profil, dopisuju se s kupcima, odgovaraju na sva pitanja tako stvarajući čvrstu i posvećenu dizajn zajednicu.

Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 7)
Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 8)
Ako niste sigurni je li vintage namještaj za vas, ova fantastična kuća će vas uvjeriti u to! (фото 9)

I njihova djeca i prijatelji navikli su na taj promet predmeta kroz kuću, često su tu različite sofe, a dogodi se da uopće ni nema sofe u dnevnom boravku. Tada večernji aperitiv ispijaju na hoklicama. Naravno, postoje određeni komadi koji nisu na prodaju kao što je veliki kuhinjski stol koji ima mramornu ploču koja čini transport nemogućim. Dodajte ih na svoju dnevnu listu Instagram inspiracije, tolika količina detalja i lakoća života kojom ovaj profil odiše učinit će da uvidite koliko i najobičniji dani mogu izgledati čarobno ako se potrudite i pronađete svoju dizajn formulu koja vas čini sretnim i razdraganim. Lajkamo koncept!

više